Tuorein sisältö

Eeppinen uusi traileri Hobitin kolmasosalle

19.09.2012 klo 18.40 | Luettu: 4193 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

1 500 sivua käsittävän Taru sormusten herrasta -trilogian pohjalta tehtiin kolme elokuvaa, joten luonnollisesti myös 300 sivua pitkästä esiosasta Hobitti eli sinne ja takaisin tehdään kolme elokuvaa.

Ensimmäisen elokuvan nimi on Hobitti - Odottamaton matka. Ensi-ilta on 12. joulukuuta. Uusi traileri esittelee, miten paljon eeppisyyttä mahtuu yhteen kolmasosaan:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Verkkokaupan pakette... Pixarin hovisäveltäj... >

Keskustelut (4 viestiä)

Wonderman_V

Rekisteröitynyt 25.09.2008

19.09.2012 klo 19.02


Komeaa. Kaukana olen LOTR-perusnörtistä, mutta ihailtavaa on.
lainaa
Jupeturi

19.09.2012 klo 19.03 1 tykkää tästä

Hhhhnnggg. Kermasin ruudulleni.
lainaa
Heineken

19.09.2012 klo 23.17 5 tykkää tästä

Kerrassan mainiolta näyttää - toinen traileri on toiminnallisempi kuin ensimmäinen ja näemme hippivelho Radagastin siileineen ja rusakkorekineen. Itse tolkien-harrastajana ja merp-roolipelejä ohjaavana ymmärrän P. J:in ratkaisun laajentaa tarina kolmeen osaan. Uskon että kaikille elokuvien ystäville ja todellisuuspakoilijoille on tulossa kultaiset ajat lähivuosina.

Oikaisen tässä vielä usein vastaan tulleen virheellisen päätelmän, jonka mukaan kolmas elokuva olisi jonkinlainen linkki Sormusten Herraan, ts. ns. välielokuva - Näin ei ole: Siinä kuvataan Hobitti-kirjan Viiden Armeijan sota, joka itse kirjassa on käyty viidessä sivussa läpi (koska se on lastenkirjaksi kirjoitettu). Tuosta eeppisestä taistelusta ja sen seuraamuksista saadaan hyvinkin reviteltyä puoli elokuvaa. Ja tietenkään hyvä dramaturgi ei ahda noita tapahtumia kakkosfilmiin, koska siinä on aivan eri teemat.

Hobitisoitumista toivotan kaikille!
lainaa
Heineken

19.09.2012 klo 23.55 1 tykkää tästä

Ehkäpä nyt Jackson saa sanansa sanottua, eikä tarvitse erikseen tehdä extended-versioita, jotka kuitenkin Sormusten Herrasta ovat "ne ainoat ja oikeat" (Varsinkin Kaksi Tornia hyötyy lisäminuuteista kun teatteriversio oli raakile). Teatterit eivät mielellään esitä yli kolmituntisia leffoja suurella volyymilla. Schindlerin Lista ja Sergio Leonen teokset ovat asia erikseen... mutta its just business.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova