Tuorein sisältö

Saw-miehiltä lisää julmia ansoja

19.09.2012 klo 23.45 | Luettu: 3333 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Collection on jatko-osa kauhuelokuvalle The Collector. Mainoskampanjassa tästä ei tehdä suurta numeroa, sillä The Collector ei menestynyt kummoisesti. Isommalla budjetilla tehty jatko-osa saattaa onnistua seisomaan omilla jaloillaan.

The Collection kertoo miehestä, joka selviytyy omalaatuisen murhaajan joukkoansasta. Hänet värvätään mukaan jäljittämään murhaajaa, joka pitää vankinaan rikkaan miehen tytärtä. Murhaaja on mieltynyt monimutkaisiin hökötyksiin.

Ensimmäisestä elokuvasta oli vähällä tulla Saw-sarjan esiosa. Ohjaaja-kirjoittaja Marcus Dunstan ja kirjoittaja Patrick Melton eivät alunperin suunnitelleet siitä sellaista, mutta käsikirjoituksen muokkaamista harkittiin. Tämän jälkeen Dunstan ja Melton päätyivät kirjoittamaan Saw-sarjan osat 4-7.

Uuden elokuvan traileri:




V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Traileri: tarkka-amp... Zombiekoira on nuore... >

Keskustelut (1 viestiä)

jees

20.09.2012 klo 20.21

Hieman pisti arveluttamaan tuo trailerin kohta jossa sanottiin "you're the only one who has seen the inside of that hotel and lived", ekan osan katsoneena voin sanoa ettei siinä mistään hotellista kyllä ollut kyse. Iso talo kylläkin, mutta ihan normaali kartano se minun mielestäni oli, ei siellä ihmisiäkään asunut muita kuin se yksi perhe. Eiköhän tämäkin tule katottua ihan mielenkiinnosta. Eka osakin tuli katottua ihan huvin ja urheilun vuoksi joten miksei myös tätä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova