Tuorein sisältö

Keanu Reevesin samuraielokuva vaikeuksissa

20.09.2012 klo 14.00 | Luettu: 1875 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Keanu Reevesin tähdittämä 47 Ronin on ison budjetin toimintaseikkailu, jonka oli tarkoitus saapua teattereihin marraskuussa. Elokuva siirrettiin ensin helmikuulle 2013. Tätä nykyä ensi-ilta on 25. joulukuuta 2013.

"Ronin" on isännätön samurai. Sisäpiirilähteiden mukaan isäntänsä on menettänyt elokuvakin: ohjaaja Carl Rinschiä on potkaistu takalistoon. Työehtosopimusten vuoksi Rinsch ohjasi myös uusintakuvaukset, mutta elokuvan editoinnista tulee vastaamaan studiopomo Donna Langley.

Rinsch on mainosohjaaja. 47 Ronin on hänen esikoispitkänsä. Rinschin kuvaillaan vaikuttaneen pätevältä suunnitteluvaiheessa, mutta paineet olivat hänelle liikaa, eikä iso tuotanto pysynyt kasassa. Yksi lähteistä kuvailee tuotantoa painajaismaiseksi.

Uusintakuvauksilla pyrittiin korostamaan Reevesin asemaa loppuhuipennuksessa ja muissakin vaiheissa. Hän on elokuvan ainoa kansainvälisesti tunnettu tähti. Useimmat näyttelijät ovat japanilaisia.

Studio Universal ei kommentoi uutista muuten, kuin väittämällä, että budjetti on pysynyt 175 miljoonassa dollarissa. Sisäpiiriläisten mukaan budjetti on paisunut 225 miljoonaan.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Juliste Michael Bayn... Iron Maiden-basistin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova