Tuorein sisältö

Serpent Sermon North -kiertue tuo Suomeen ankaraa black metallia

21.09.2012 klo 16.16 | Luettu: 1240 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsalainen Marduk sekä harvoin näillä leveyksillä nähty Lähi-idän äärimetalli-ihme Melechesh ulottavat Pohjoismaiden kiertueensa Suomeen marraskuussa.

Serpent Sermon North Tour nähdään Helsingin Nosturissa tiistaina 13. marraskuuta ja Jyväskylän Lutakossa seuraavana päivänä, 14. marraskuuta. Lipunmyynti keikoille käynnistyy maanantaina 24. syyskuuta.

Marduk on viime vuosina noussut yhdeksi pohjoismaiden johtavista uudemman aallon black metal yhtyeistä. Orkesterin viime keväänä julkaisema albumi Serpent Sermon on ollut sekä arvostelu- että myyntimenestys ja vahvistanut ruotsalaisten asemaa mustan metallin synkässä kärjessä. Marduk on viimeksi esiintynyt Suomessa viime kesänä yhtenä Hammer Open Airin pääesiintyjistä.

Alunperin Jerusalemista lähtenenyt Melechesh on nostanut profiiliaan huimasti viime vuosina kiertämällä aktiivisesti klubeja ja festareita kautta mantereen. Bändin yhdistelmä äärimetallia ja Lähi-idän perinteitä on edellisen kerran taltioitu levylle vuonna 2010, jolloin ylistystä saanut The Epigenesis näki päivänvalon.

Molemmat illat pääesiintyjille avaavat ruotsalainen Blood of Serpents sekä kotimainen Gloria Morti.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Onko hehkulamppu kek... Stallonen "Predator-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova