Tuorein sisältö

"3D-pakko" ei harmita Guillermo del Toroa

22.09.2012 klo 13.15 | Luettu: 2098 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guillermo del Toro on maininnut useita kertoja, ettei hän halua jättiläishirviöelokuvan Pacific Rim olevan kolmiulotteinen, koska 3D saa jättiläiset näyttämään miniatyyreiltä. Se täten kuulosti hieman nololta, että studio vastoin aiempia päätöksiä ilmoitti kääntävänsä elokuvan kolmiulotteiseksi.

Del Toro kertoo mitkä ovat tunnelmat nyt. Hänen ja studion välit ovat hyvät. Kun lopulliset tehosteet alkoivat valmistua, del Toro ymmärsi, että vain muutamat kohtaukset näyttävät miniatyyrimäisiltä 3D:nä. Hän ei halua, että näihin kohtauksiin yritetään väkisin vääntää syvyysvaikutelmaa, ja studio on tästä samaa mieltä.

Del Toro tahtoi, että käännöstyö aloitetaan heti, kun aikaa on 40 viikkoa, eikä myöhemmin kuten on tapana. Tähän suostuttiin. Lisäksi del Toro sai lisäyksen budjettiin, jotta tietokonetehosteet voidaan toteuttaa aitona 3D:nä, mitä del Toro pitää isona asiana.

Del Toro kuvailee tämän elokuvan tekoa uransa parhaaksi elämykseksi. Hän on vaihtanut mielipidettä 3D:n suhteen: hän ei ole poliitikko, joten hänellä on siihen lupa, hän leukailee.

Lähde: Shock Till You Drop

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Etsivä Liisa löytää ... Ritarin tarina kerro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova