Tuorein sisältö

Michael Jackson etsimään kykyjä telkkariin?

14.11.2007 klo 09.39 | Luettu: 1274 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Idols-brändin valtavasta suosiosta innostunut Michael Jackson suunnittelee omaa tv-sarjaa, jossa niin ikään etsittäisiin kykyjä kansan syvistä riveistä.

Jackson on jo ehtinyt haalia tiimiinsä ystäviä ja perheenjäseniään. Jackon 52-vuotias veli Jermaine, 78-vuotias isä Joe sekä Oscar-palkittu näyttelijä Jamie Foxx toimisivat sarjassa tuomareina.

Jacksonin perheen läheinen tuttu paljastaa, että Michael on todella innostunut siitä miten isoksi American Idol on paisunut, mutta tietää, että hyvien ystävien ja perheen avustuksella he voivat pistää vieläkin paremmaksi.

49-vuotias ex-poptähti esiintyy myös Simon "American Idolin isä" Cowellin luotsaamassa brittiläisessä The X Factorissa joulukuussa. Cowell kertoi jokin aika sitten saaneensa Michaelin väeltä puhelun, jossa kerrottiin Jacksonin olevan sarjan suuri fani ja haluavansa mukaan.

Kaavailtu tv-esiintyminen olisikin ensimmäinen Britti-tv:ssä sitten Martin Bashirin kohutun Living with Michael Jackson: A Tonight Specialin, joka nähtiin vuonna 2003.

Lähde: Music-News

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Kanye West liikuttui... Weezerin uusi levy o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova