Tuorein sisältö

HP julkistanut ElitePad 900 -tabletin

01.10.2012 klo 10.43 | Luettu: 1962 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen


HP on julkistanut Lontoon Olympialaisten aikaan esitetyssä HP:n mainoksessa vilahtaneen ja ihmetystä herättäneen mysteeritabletin. Kyseessä on ElitePad 900, Windows 8 -käyttöjärjestelmää pyörittävä 11-tuumainen tabletti. Se on tietynlainen jatke HP:n EliteBook -kannettaville ja ulkoasultaankin samankaltainen, alumiinista takakuorta myöten.

EliteBookien kanssa tabletilla on yhteistä myös siinä, että se täyttää Yhdysvaltain armeijan MIL-STD-810 -kestävyysvaatimukset. Testeissä laite altistetaan muun muassa paineen ja lämpötilan äärivaihteluille, kosteudelle, hiekalle ja pölylle sekä täristyksille.

ElitePad 900 on suunnattu erityisesti yrityskäyttöön ja sen kylkeen onkin ostettavissa erilaisia suorituskykyä entisestään parantavia lisävarusteita. Myyntiin tulee kaksi erilaista SmartJacket -koteloa, jotka antavan lisäsuojaa, mutta myös lisäävät erilaisten porttien määrää ja mahdollistavat lisäakun käytön. Toisessa kotelossa on mukana sisäänrakennettu näppäimistö.

Julkistamisesta huolimatta tabletti tulee myyntiin Yhdysvalloissa vasta tammikuussa 2013. Hinnoittelusta ilmoitetaan lähempänä julkaisua.

Lue Engadgetin uutinen ja katso hands on -video täältä.

V2.fi | Veera Rouvinen
< Luxemburgin paluu eu... Lapinlahden Linnut j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova