Tuorein sisältö

Musiikkimatkailun edistämiseen tukieuroja

01.10.2012 klo 14.18 | Luettu: 1418 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaisen musiikkimatkailun parissa on aloitettu PopFinland työnimellä kulkeva hanke tulee tukemaan kotimaisten musiikkifestivaalien- ja klubien viestintää, sekä markkinointia ulkomailla ja kotimaassa.

Hanke toimii omalta osaltaan apuna myös suomalaisen musiikin vientiponnistuksissa ja tarjoaa kehitysalustan uusien musiikkiin profiloituneiden matkailupalveluiden syntymiselle. PopFinlandin kehittämiseen myönnetty avustus on 45 000 euroa.

PopFinland tulee keskittämään toimintansa Internetiin ja mobiilipäätelaitteisissa jaettavaan informaatioon, sekä tapahtumien ja aihealueeseen sopivien tapaamisten tuottamiseen.

- Nykymatkailija etsii usein tapahtumatietoja Internetistä ja tekee kohdepäätöksensä sen mukaisesti mitkä aiheet häntä kiinnostavat. Mikäli matkakohteen tapahtumatietoja ei ole saatavissa keskitetysti ja helposti, voi koko matkailun arvoketju jäädä hyötymättä aina logistiikasta majoituspalveluiden kautta tapahtumien lipunmyyntiin oheispalveluista puhumattakaan, toteaa hankkeen konseptin kehittänyt ja siitä vastaava Jari "cyde" Hyttinen (Provisual Oy).

OKM myöntämä - Kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen -valtionavustus on tarkoitettu taiteen ja kulttuurin toimijoiden kulttuurimatkailun kehittämishankkeisiin. Avustuksella toteutetaan hallitusohjelman tavoitetta edistää kulttuuriyrittäjyyttä ja luovien alojen työpaikkojen syntymistä sekä kulttuurivientiä.

(Lähde Provisual.fi)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tällaisia robotteja ... Sandler-Dracula ja a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova