Tuorein sisältö

Anetten ja Nightwishin ero oli bändin parhaaksi, toteaa kiertueella soittava muusikko

05.10.2012 klo 00.02 | Luettu: 5278 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittimuusikko Troy Donockley, joka on tehnyt yhteistyötä Nightwishin kanssa ja on parhaillaan USA:n kiertueella yhdessä Holopaisen porukan mukana, on päivittänyt tuntemuksiaan Facebookisssa. Hänen mielestään Nightwishin ja Anette Olzonin ero on bändin parhaaksi!

Troy Donockley hallitsee kelttiläisen kansanmusiikin soittimia ja on soittanut mm. säkkipilliä ja huilua Nightwishin kahdella viimeisella albumilla. Mies on myös mukana Nightwishin parhaillaan etenevällä kiertueella.

Donockley on nähnyt sivusta bändin ja Anetten ongelmat ja soittajalla on kerrottavaan oma kantansa asiaan.

- Laulaja Anette Olzonin ero oli bändille parhaaksi. Uskokaa minua. Kiertueemme iloinen tunnelma oli hajalla ja kaikki tunsivat itsensä epävarmoiksi...asia tosiaan haittasi meidän viininmaistelumatkaamme Napa Valleyssa...

- Tarkoitan, ettemme olisi koskaan voineet ennakoida Tuomaksen kanssa olevamme lavalla esittämässä kysymystä yli 1600 hengen fanijoukolle - siis soitammeko ilman Anettea vai emme (Anetten sairastuttua). Yleisö vastasi nostamalla käsimeren ilmaan. Se oli kaunista mutta samalla epätodellista.

- Korvaava laulajamme Floor Jansen on suorastaan majesteettinen ja fiilis on todella hyvä. Ja yleisön suorastaan ekstaasiin noussut palaute kahdelta viimeiselta keikalta osoitaa fanien ymmärtävän oikean hengen merkityksen.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Die Hard 5: Traileri... Helsingin Musiikkime... >

Keskustelut (2 viestiä)

Nappu

Rekisteröitynyt 22.12.2011

06.10.2012 klo 09.04 2 tykkää tästä

Ainakin Jansen on miljoona kertaa parempi laulaja kuin Olzon. Jotain positiivista...
lainaa
Sale

08.10.2012 klo 00.29

Joo nyt löyty kunnon rokkimimmi laulajaksi. Se ruotsalainen perheenäiti ei oikein ikinä innostanut. Tuskin kukaan jää kaipaamaan!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova