Tuorein sisältö

Led Zeppelinin keikat soitettu, toteaa Jimmy Page

09.10.2012 klo 09.07 | Luettu: 2093 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Legendaarisen Led Zeppelinin odotettu paluu jäi vain yhden keikan mittaiseksi. Vuonna 2007 bändi soitti Lontoon 02-areenalla, tuolloin kyseessä oli Atlantic Recordsin perustajan Ahmet Ertegunin kunniaksi järjestetty tribuuttikonsertti.

Tuolloin huhuttiin Zeppelin-kiertueesta, jopa ilman laulaja Robert Plantin mukanaoloa mutta suunnitlemat ja toiveet kuivuivat kokoon.

Nyt kyseisestä keikasta julkaistaan kuvatallenne nimellä Celebration Day. Kitaristi Jimmy Page saa jälleen kuulla monesta suusta ajankohtaisen kysymyksen - vieläkö Led Zeppelin keikkailee?

- Jos keikkoja olisi tullakseen lisää, ne olisi jo tehty. Joten en näe sellaista mahdollisuutta. Celebration Day on dokumentti siitä, mitä teimme vuonna 2007. Siinä se on.

Celebration Day näkyy ensin leffateattereissa ympäri maailmaa ja dvd/cd/blu-ray/LP-versiot ehtivat sopivasti joulumarkkinoille (19.11.2012).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Finnhits-kiertueelle... Skype-mato kiristää ... >

Keskustelut (1 viestiä)

AntaaOllaVaan

10.10.2012 klo 02.47

Ihan hyvä näin. Zeppelinin paluu olisi mitä suurimmalla todennäköisyydellä pettymys, kun vanhat ukot yrittävät olla 20-kymppisiä rokkitähtiä.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova