Tuorein sisältö

Logitechilta mekaaninen pelinäppäimistö

09.10.2012 klo 18.30 | Luettu: 2800 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard

Logitech tuo joulun alla myyntiin 149 euron hintaisen mekaanisen pelinäppäimistön. Näppäimistö on LED-valaistu ja valaistuksen tasoa voi sääätä mieleisekseen. WASD- ja nuolinäppäinten valaisutehoa voi vielä erikseen optimoida. Valmistajan mukaan näppäimistössä on käytössä vaimennustekniikka, jonka takia näppäimet eivät kolise, kuten monissa mekaanisissa näppäimistöissä.

Logitech perustelee mekaanisen näppäimistön ylivertaisuutta muihin näppäimistöihin sen nopealla reagointiajalla ja kestävyydellä. Kulutustestit lupailevat, että yksittäinen näppäin kestäisi yli 50 miljoonaa painalluskertaa. Lisäksi näppäimistössä on kuusi erikseen ohjelmoitavissa olevaa näppäintä, joihin voi määritellä lempipeliensä toimintamakrot vaikka kesken pelin tiimellyksen. Näppäimistö toimii Windows 8, Windows 7 ja Windows Vista -käyttöjärjestelmien kanssa.

V2.fi | Veera Rouvinen
< Islantilaisorkesteri... M. Night Shyamalanil... >

Keskustelut (1 viestiä)

darkkk

09.10.2012 klo 20.12

Onpas harvinaisen ruma näppäimistö, suurilta osin värien sekamelskan takia. Hyvä että Logitech alkaa panostamaan myös mekaanisiin, sellaisen kun hankkii niin ei ole paluuta normaaleihin näppiksiin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova