Tuorein sisältö

Sovelluskehittäjät turhautuneita Applen karttoihin

10.10.2012 klo 11.02 | Luettu: 1672 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen

Toisin kuin voisi kuvitella, Apple Maps -karttojen huono toimivuus ja epätäydellisyys ei tullut yllätyksenä Applelle. On selvinnyt, että iPhone-sovelluskehittäjät valittivat kartoista ensimmäisen kerran jo kesäkuussa, kun he saivat karttasovelluksen betan käyttöönsä. Kehittäjät kertovat, että ongelmia oli niin paljon, ettei Applen järjestämä yksittäisten ongelmien raportointisysteemi riittänyt.

Useista yhteydenotto- ja korjausvaatimusyrityksistä huolimatta Apple ei ottanut kehittäjien palautetta huomioon. Yhdelle he vastasivat, että ongelmat ovat kyllä tiedossa, mutta niille ei juuri nyt pystytä tekemään mitään. Kehittäjät ihmettelevät, miksi Applen oli julkaistava karttasovelluksensa niin hätäisesti.
”Jos he olisivat halunneet tehdä tämän oikein, he olisivat panostaneet vielä yhden lisävuoden kehittelyyn”, kertoo eräs nimettömänä pysyttelevä kehittäjä.

Sovelluskehittäjille tuskaisinta on ollut se, että aiemmin Google Mapsin kanssa erinomaisesti toimineet sovellukset eivät enää toimi iOS6:n karttojen kanssa, tai ne toimivat todella huonosti. Kehittäjät ovatkin nyt alkaneet etsiä kiertoteitä Applen karttojen välttämiseksi. Esimerkiksi GoogleMapsOverlayiOs -projektin tarkoituksena on peittää Apple Mapsin karttapalaset Google Mapsin selainversiosta ladattavilla palasilla.

Lähde: Cnet

V2.fi | Veera Rouvinen
< Viikate Syysvedet si... Samsungin Smart-TV:i... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova