Tuorein sisältö

Armie Hammer saattaa yhä päätyä Batmaniksi

10.10.2012 klo 20.15 | Luettu: 1955 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC:n supersankareiden yhteisseikkailu Justice League oli suunnitteilla vuonna 2008. Kuvausten oli määrä alkaa piakkoin, mutta sitten projekti hyllytettiin muun muassa käsikirjoittajien lakon ja verohelpotusten peruuntumisen vuoksi. Armie Hammerin oli määrä näytellä Batmania. Hänelle oli ehditty pukukin väsätä.

Justice League on jälleen alustavasti suunnitteilla. Sivusto Moviehole on kuullut, että Hammer on yhä studion ykkösvalinta Batmaniksi, mikä tietenkin on loogista. Vuonna 2008 Hammer oli täysin tuntematon. Sittemmin hän on esiintynyt elokuvissa The Social Network, J. Edgar ja Kerro, kerro kuvastin. Ensi kesänä hän tähdittää seikkailua The Lone Ranger yhdessä Johnny Deppin kanssa.

Suunnitelmia tuskin on lukkoon lyöty, mutta huhujen mukaan Justice League tulee olemaan samanlainen itsenäinen elokuva kuin vuonna 2008 suunniteltiin. Elokuvassa esiintyy Batman, Teräsmies ja muita tuttuja hahmoja, mutta elokuva ei ole jatkoa olemassaoleville sankarielokuville, eivätkä tulevat sankarielokuvat tule olemaan jatkoa sille. Hammer saattaa siis olla seuraava Batman, muttei välttämättä seuraava yksinään seikkaileva Batman.

Lähde: Moviehole

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Juliste ja aikaistet... Uma Thurman Lars von... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova