Tuorein sisältö

KISS on sarjakuvabändi, toteaa Steven Tyler

12.10.2012 klo 00.30 | Luettu: 2055 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aerosmithin Steven Tyler ja Joe Perry kommentoivat KISSiä "sarjakuvabändiksi" tuoreessa radiohaastattelussa ("The Cowhead Show",102.5 The Bone (WHPT), Florida).

Kaksikko kommentoi Aerosmihtin ja KISSin yhteiskiertuetta vuodelta 2003 tyyliin "KISS on sarjisbändi. Heillä on muutama hitti mutta he ovat enemmän - he ovat kuin sarjiksesta".

- Meillä on aina ollut jotain todistettavaa. Halusimme aina soittaa toiset bändit maan rakoon. Muistan yhteisen kiertueen KISSin kanssa vuonna 1976 ja yksi roudareistamme joutui puukkotappeluun KISSin henkilökunnan kanssa. Inhosin heitä sen tapauksen jälkeen. Kun olen oppinut tuntemaan Genen ja Paulin, mielipiteeni on muuttunut - he ovat ihania ihmisiä. Mutta KISSin kitarointi verrattuna Joe Perryn vastaavaan, kuin kaksi eri maailmaa. Kuuntelen ja nyökkäilen, ok...mutta ovatko he tosissaan. Mielestäni se on syy, miksi Aerosmith on ollut liikkeellä jo pienen ikuisuuden. Me suhdautummme itseemme ja musiikkiimme vakavasti, toteaa Steven Tyler.

- Ne ovat kaksi erilaista eläintä. KISS meni teatraalisempaan suuntaan kun taas Aerosmithin kohdalla musiikki itsessään on meidän show. Eroa on kuin omenalla ja appelsiinilla, väittää Joe Perry.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mikseivät mustat vai... Ammuskelun vuoksi ly... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova