Tuorein sisältö

Ruotsin euroviisukarsinnoissa varsinaisia viisupommeja

16.10.2012 klo 00.04 | Luettu: 2457 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yhdestä vuoden suurimmasta hitistä, Call Me Maybe -popsävelmästä vastannut kanadalainen Carly Rae Jepsen on ruotsalaisen Aftonbladetin tietojen mukaan lähettänyt sävellyksen Ruotsin viisukarsintoihin!

Maailmalla menestystä niittänyt tähti ei kuitenkaan esitä kappalettaan itse, vaan laulun tulkitsijaksi on valittu nuori, vasta 16-vuotias laulajatar Hilda Stenmalm. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, onko sävelmä päässyt semifinaalivaiheeseen.

Stenmalm on luonut uraansa Eric Saaden tavoin Disney-kanavilla ja vuonna 2011 Diggiloo-kiertueella. Vuonna 2008 hän osallistui Lilla Melodifestivalen -kilpailuun. Ohessa video Hilda Stenmalmin esiintymisestä Lilla Melodifestivalen -kilpailussa.



Ruotsin karsintoihin on osallistumassa myös todellinen takavuosien huippunimi - nimittäin Dr. Alban. Aftonbladetin haastattelussa 55-vuotias Dr. Alban esitti kiinnostuksensa edustaa Ruotsia kotikisoissa Malmössa joko artistina tai säveltäjänä.

Poppari on kuulemma lähettänyt sävelmän Ruotsin karsintoihin. Hän laulaa itse demoversiossa, muttei ole vielä varma, laulaako laulun itse, jos kappale selviää semifinaalivaiheeseen.

(Lähde Viisukuppila)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lisäinfoa Kotiteolli... Batman-pappa nöyryyt... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jepojee

16.10.2012 klo 23.25

Laittaisin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova