Tuorein sisältö

Robin hyvää tekevälle keikalle tavaratalon katolle

16.10.2012 klo 15.06 | Luettu: 2503 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nuorten suosikki Robin Sokos Wiklundin katolla - kyllä vain, lokakuussa Turussa!

Nenäpäivään liittyen, SPR:n Varsinais-Suomen piirin järjestämä tapahtuma Turun kauppatorilla alkaa perjantaina 19.10.2012 kello 14.30. Iltapäivän aikana yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa Robinin keikan pituuteen osallistumalla lipaskeräykseen ja lahjoittamalla rahaa kehitysmaiden lasten hyväksi. Robinin keikan pituus nimittäin riippuu lahjoitetusta summasta...

Tilaisuuden juontavat Summerista tutut Julianna Paalanen ja Joes Teka. Robinin konsertti alkaa noin kello 17.00 ja silloin kuullaan kappaleita juuri julkaistulta Chillaa-albumilta sekä moninkertaista platinaa myyneeltä Koodi-albumilta.

- Turun Nenäpäivä sai pähkähullun idean, eikä aikakaan, kun SPR ja TOK olivat juonessa mukana. Tämän seurauksena huimapäisenä esiintyjänä tunnettu Robin kulkee nyt The Beatlesin ja U2:n jalanjäljillä ja heittää kattokeikan, hehkuttaa tuottaja Joona Haarala Yle Turusta.

Videoklippejä Robinin keikasta näytetään miljoonayleisölle valtakunnallisessa Nenäpäiväjuhlassa Ylellä 9.11.2012.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Leffalistalla niin s... Terry Gilliamin seur... >

Keskustelut (2 viestiä)

teuvohakkarainen

16.10.2012 klo 15.58 6 tykkää tästä

Ampukaa joku se alas.
lainaa
vahti

16.10.2012 klo 16.41 6 tykkää tästä

teuvohakkarainen kirjoitti:
Ampukaa joku se alas.


Tämä on hyväntekeväisyyskeikka, joten ampumisella leikkiminen tässä kohtaa ei ole fiksua. Hienoa Robin, että olet mukana hyväntekeväisyydessä kun sinulla on siihen mahdollisuus. Näitä nuoria tarvitaan jotka omalla esimerkillä tekee hyvää ja jaksaa olla positiivinen vaikka joku negatiivinen itseensä kyllästynyt on ensimmäisenä dissamassa. Olen ilmoittanut nettipoliisille em. ilmoittajan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova