Tuorein sisältö

Jättikarpaasi Tom Cruisen toimintajännärin tarina esittelyssä

17.10.2012 klo 20.30 | Luettu: 4038 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi traileri Tom Cruisen tähdittämälle toimintaelokuvalle Jack Reacher esittelee tarinan kattavammin kuin edellinen.

Lee Childin kirjoista tutun Reacherin fanit paheksuvat yhä sitä, että Cruise on "noin puolet" lyhyempi kuin aito Reacher ja "nelisen kertaa" vähemmän massiivinen. Erityisen outoa on se, ettei "Jack Reacher" ole yhdenkään romaanin nimi: elokuva tahtoo erikseen mainostaa, että Jack Reacher on viimeinkin tulossa elokuvateattereihin.

Trailerin alta löytyy tuore juliste. Tämän uutisen kirjoittaja suhtautuu asiaan neutraalisti, mutta joidenkin fanien mukaan Cruise näyttää julisteessa hobitilta.




V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< RoboCop ja Elysium l... Roger Rabbit 2 saate... >

Keskustelut (4 viestiä)

kartionjussi

17.10.2012 klo 20.55 1 tykkää tästä

Ihan kirjankaltaista tunnelmaa näyttää olevan, miehekästä mätkimistä, eikä pelkästään räiskimistä ja pommeja. Toki Cruisen pygmisyys on huvittava vastakohta kirjan hahmolle, mutta pari kirjaa lukeneena ei sitä tyypin kokoa kyllä hirveämmin ajattele tarinaa kuvitellessa mieleensä. Ainoastaan jos sitä korostetaan jollain pahiksella joka on vieläkin isompi körmy.
Luultavasti kuitenkin kovin keskiverto toimintatrilleri tulee olemaan, vähän kuin kirjat. Brutaalimpi ja Äijempi Amerikan-Vares.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.10.2012 klo 21.12 1 tykkää tästä

Kirjailija itse on todennut, että Reacher on A. älykäs, B. hiljainen mutta uhkaava ja C. iso. Hänen mukaansa on luonnollista, ettei yksi näistä asioista toteudu elokuvassa, ja hän on tyytyväinen siihen, miten Cruisella on tapana suoriutua kahdesta muusta jutusta.
lainaa
_evoxia

18.10.2012 klo 00.21

Trailerin loppu oli kyllä mahtava :D
lainaa
Aasi

18.10.2012 klo 11.01 2 tykkää tästä

Eipä ollu yhtä vakuuttava puhelimessa ku Liam Neeson
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova