Tuorein sisältö

Amy Winehouse kiertueelle - yleisö buuasi

16.11.2007 klo 07.55 | Luettu: 2474 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Päihdetoilailuistaan tuttu laulajatähti Amy Winehouse starttasi kiertueensa melko huonoissa merkeissä. Staran siippa Blake Fielder-Civil joutui jokin aika sitten laskemaan tiilenpäitä ja Amyn kiertueen ensimmäisellä keikalla kurjaan showhun pettyneet fanit buuasivat laulajalle Birminghamissa.

Shown aikana Winehouse totesi yleisölleen: "Ne, jotka buuaavat - odottakaahan kun mieheni vapautuu vankilasta! Minä todella tarkoitan sitä!"

Osa faneista otti yhteyttä kiertueen promoottoriin saadakseen rahansa takaisin surkeasta keikasta. Illan tähti saapui paikalle tunnin myöhässä, juovuksissa, esiintyi surkeasti sanoja unohdellen ja poistui lavalta kesken encoren.

Winehousen tiedottajan mukaan laulajalla oli ollut keskiviikkona rankka päivä, kun hän oli vieraillut miehensä luona vankilassa ensimmäistä kertaa. Oli kuitenkin Amyn oma valinta mennä lavalle. Hän ei halunnut tuottaa pettymystä niin monelle maksaneelle fanille - toisin kuitenkin kävi.

Kiertueen on määrä jatkua normaalisti tänä iltana Glasgowissa. Laulajan tämänhetkisen esiintymiskunnon nähneiden mielestä laulajan kannattaisi perua kiertueensa, mikäli mielii säilyttää edes osan faneistaan.

Lähde: BBC, Gigwise

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Idols-Kristian heti ... Beatlesin tuotanto v... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

16.11.2007 klo 09.00

Hienoa tämä nykyajan meno. Ennenvanhaan jos joku käyttäytyisi noin niin levy-yhtiön sedät antaisivat monoa, mutta kun nyt itse musiikkia tärkeämpää on julkisuus, niin tämäkin forttuuna saa ihan rauhassa sekoilla. Syvä halveksunta maailmankaikkeutta kohtaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova