Tuorein sisältö

Guns N' Roses-kitaristia huijattiin talokaupoissa

16.11.2007 klo 10.06 | Luettu: 2129 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Guns N'Roses ja Velvet Revolver-bändeistä tuttu kitaristi Slash on joutunut kiinteistövälittäjän huijaamaksi. Mies väittää talokauppojen menneen niin pahasti kiville, että seuraava osoite asian käsittelylle on oikeuden istunto.

Slash ja hänen vaimonsa ostivat riitakiinteistön jo vuonna 2005. Pariskunta etsi rokkitähdelle sopivaa kiinteistöä eli rauhallista, yksityistä ja näyttävää asuinpaikkaa. Rokkaripariskunta uskoi jo löytäneensä unelmiensa kodin mutta luvassa olikin vain painajainen.

Slashille annettiin ymmärtää kiinteistön olevan yksityisen ja muulta liikenteeltä suljetun tien päässä. Näin ei käynyt, tie oli yleinen ja parkkitilaa oli huomattavan niukalti. Kiinteistövälittäjä oli kuulemma myös valehdellut kohteena olleen kiinteistön neliöt. Kohde osoittautui huomattavasti pienemmäksi kuin alunperin oli luvattu.

Slash kokee tulleensa huijatuksi. Pariskunta ei ole missään vaiheessa muuttanut taloon. Kanteessa pariskunta kertoo kärsineensä huijauksen johdosta häpeää, vihaa, surua, ruokahaluttomuutta ja vatsavaivoja, keskittymisvaikeuksia ja epätoivoa. Vahingonkorvausvaatimus on miljoona dollaria.

Lähde tmz.com.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Miten sujuu Jumalan ... The Policen paluu vu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Databa

Rekisteröitynyt 06.04.2007

16.11.2007 klo 15.08

Jostain syystä hieman repsahti noille "kärsimyksille" :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova