Tuorein sisältö

Aivopanta avaa oven tulevaisuuteen

25.10.2012 klo 19.30 | Luettu: 3115 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen

Indiegogo-sivustolla kerätään paraikaa rahaa projektiin, joka voi toteutuessaan avata aivan uudelaisen oven tulevaisuuden teknisten laitteiden hallintaan. Interaxon on kehittänyt Muse-pannan, joka lukee käyttäjänsä aivokäyriä ja lähettää tiedot älypuhelimeen tai tablettiin. Datan avulla käyttäjä voi tulkita mielentilaansa, vireystasoaan ja keskittymistään. Lisäksi laitteen avulla pystyy kehittämään aivotoimintaansa esimerkiksi keskittymistä ja rentoutumista opettavilla harjoituksilla.

Kehittäjät uskovat, että laitteen avulla pystyy tulevaisuudessa tekemään paljon enemmänkin. Laitteen sovelluskehitys on haluttu jättää avoimeksi, mikä voisi avata heidän mielestään oven muun muassa ajatuksilla ohjailtaviin laittesiin ja peleihin. Interaxon kertookin, että projektin rahoittajat saavat oman Muse-pannan ja erilaisten aivojumppaohjelmien lisäksi käyttöönsä laiteen kehitystyökalut.

”Hienointa tämän laitteen viemisessä maailmalle on se, että en voi edes kuvitella mitä kaikkea luovat ja taitavat ihmiset tällä keksivät tehdä”, kertoo Interaxonin teknologiajohtaja Chris Aimone Musen esittelyvideolla (alla).



Myös Atarilla oli samansuuntaisia hankkeita jo 80-luvun alussa.



V2.fi | Veera Rouvinen
< Antti Tuisku tuomaro... The Wolverine onkin ... >

Keskustelut (3 viestiä)

saynotopatents

25.10.2012 klo 21.25

Kuulostaa aika mahtavalta. Ekana tulee mieleen, että voisi oppia jopa itsestänsä paljon uutta tuon avulla.
lainaa
juupjuu

25.10.2012 klo 23.36

Sitä päivää ootellessa ku kytketään johto niskaan matrix tyyliin.
lainaa
evilmaster

25.10.2012 klo 23.37

ja käänteisesti voi hakkeroida toisten pannat ja hallita heitä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova