Tuorein sisältö

Isoherrat puhuvat videolla Disneyn Star Wars -kaupoista

31.10.2012 klo 01.15 | Luettu: 2891 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten on jo uutisoitu, Disney ostaa George Lucasin firman Lucasfilmin. Montaa suurempaa viihdealan uutista tuskin tänä vuonna kuullaan. Miljardiluokan kauppoihin kuuluu muutakin kuin Jar Jar Binks ja ewokit: muun muassa legendaarinen tehostepaja Industrial Light & Magic on osa Lucasfilmiä.

Kansaa kiinnostanee eniten Tähtien sodan tulevaisuus. Lucas ja Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger vakuuttelevat alta löytyvällä videolla, että se puoli on hoidossa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: Episodi V... Isänpäivän uusi suos... >

Keskustelut (2 viestiä)

Zei

31.10.2012 klo 13.14

Ainakin tästä uutisesta näkee V2:n toimittajien mielipiteen asiasta, mutta myös kuinka hyvin pystytään uutisoimaan viihdealan yksi merkittävimmistä kaupoista.

Tiedoksi vaan, että Disney ei ostanut pelkästään Lucasfilmiä vaan mukana meni myös LucasArts (on ollut yksi parhaimmista pelintekijöistä, ei tosin viimeaikoina), Skywalker Sound, mainitsemanne Industrial Light&Magic sekä tietenkin oikeudet Indiana Jonesiin.

Valitettavaa nähdä, että V2 on nykyään iltapäivälehtien tasolla. Onneksi on kuitenkin tämä suuri ja mahtava Internet, josta tieto löytyy kattavasti sekä etekin ajankohtaisesti. Myös tämä suomalainen tyypillinen skeptisyys kaikkeen puutuu.

Over & Out
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

31.10.2012 klo 16.14 2 tykkää tästä

Zei kirjoitti:
Ainakin tästä uutisesta näkee V2:n toimittajien mielipiteen asiasta, mutta myös kuinka hyvin pystytään uutisoimaan viihdealan yksi merkittävimmistä kaupoista.


Näiden uutisten kirjoittajan kaikki uudet mielipiteet tulevat tässä:

- Disney syö merkittäviä firmoja pelottavan nopeaa tahtia
- On kiva nähdä uusia Tähtien sota -elokuvia
- Onneksi Lucas on vielä henkilökohtaisestikin kiinnostunut Tähtien sodan jatkosta

Nämä perustuvat sille vanhalle mielipiteelle, että on kunnioitettavaa, mitä Lucas on saanut aikaiseksi.

Näistä kaupoista voisi kirjoittaa huomattavasti kattavampia uutisia, aivan totta. Minä henkilökohtaisesti kirjoitan elokuvauutisia. Löin aiemmin faktat pöytään uudesta Tähtien sodasta ja tämä uutinen on tuon videon takia tehty lisäys.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova