Tuorein sisältö

Aikamatkustusta on tulossa joka tuutista

03.11.2012 klo 15.35 | Luettu: 2294 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suomeen juuri saapunut aikamatkustuselokuva Looper tehtiin pienellä budjetilla ja se on menestynyt mainiosti. Sivuston Vulture artikkeli väittää, että Looperin menestys ja sen ympärillä jo etukäteen pyörinyt myönteinen kohina johtaa lukuisten uusien aikamatkustuselokuvien syntyyn.

Artikkelissa paljastetaan, että klassiseen tv-sarjaan The Twilight Zone perustuva uusi elokuva tulee kertomaan aikamatkasta. Elokuva julkistettiin aikaa sitten, ja se oli jo tiedossa, että elokuva kertoo vain yhden tarinan toisin kuin 80-luvun episodielokuva. Uuden tarinan keskiössä on testipilotti, joka rikkoo valonnopeuden. Kun hän laskeutuu, hän huomaa että 96 vuotta on kulunut.

Toinen tuleva elokuva Glimmer on "löydetystä kuvamateriaalista" koostuva aikamatkustustarina, jonka päähenkilöt ovat teinejä. 70-luvulle jouduttuaan osa päähenkilöistä ryhtyy väärinkäyttämään tietojaan tulevaisuudesta.

Almanac on kuvauksen perusteella sama elokuva kuin Glimmer, joka lisäksi lainaa yksityiskohdan elokuvasta Paluu tulevaisuuteen 2. Minkäkö yksityiskohdan? Lue elokuvan nimi uudestaan.

Our Name Is Adam on Tom Cruisen tähdittämä elokuva astronautista, joka matkustaa menneisyyteen ja tapaa nuoren itsensä.

Lähde: Vulture

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Entiselle Lordi-rump... Turhat julkkikset pä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova