Tuorein sisältö

Toy Story -kirjoittaja Star Warsin kimppuun

09.11.2012 klo 00.45 | Luettu: 4137 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Wars -huhut voidaan unohtaa hetkeksi: seuraavat tiedot ovat yhtä totta kuin useimmat muutkin leffauutiset internetissä (tiedot eivät ole virallisia, mutta ne tulevat luotettavista lähteistä).

Michael Arndt todennäköisesti kirjoittaa elokuvan Star Wars: Episode VII. Hän on jo kirjoittanut noin 40-50-sivua pitkän luonnostelman. Hän oli työn touhussa kauan ennen kuin Disney ilmoitti ostavansa Lucasfilmin ja Star Warsin.

Arndtin luonnostelma lähetetään pian monille kuuluisille ohjaajille, kuten Steven Spielbergille, Brad Birdille ja J.J. Abramsille. Siitä ei ole tietoa, ketkä ovat ohjaajan pestistä kiinnostuneita, mutta Disney yrittää värvätä tunnetun kyvyn.

Disney tahtoo tuoda Luke Skywalkerin, prinsessa Leian ja Han Solon takaisin vanhempina versioina. Luken ja hänen näyttelijänsä Mark Hamillin paluuta pidetään erityisen tärkeänä, mutta sopimuksia ei ole vielä solmittu.

Arndt voitti Oscarin elokuvan Little Miss Sunshine käsikirjoituksesta. Hän oli toistamiseen Oscar-ehdokkaana Toy Story 3:n johdosta. Nämä ovat hänen ainoat valmiit elokuvansa. Häneltä on tulossa tieteiselokuva Oblivion, seuraava Nälkäpeli-episodi ja nimeämätön Pixar-animaatio, joka sijoittuu ihmisen mieleen.

Lähde: Vulture

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Teini rakastuu söpöö... Suomalaisorkesteri r... >

Keskustelut (4 viestiä)

Pal

09.11.2012 klo 08.10

Han Solo or nothing
lainaa
Kyllä

10.11.2012 klo 02.03

Luenoinnut myös eri tilaisuuksissa miten Episode 4:n loppu erittäin tyydyttävä.
lainaa
feoiajoda

10.11.2012 klo 10.56

Saas nähdä miten Hamill suhtautuu, kun juuri ilmoitteli (useampaan kertaan) että Jokerinkin rooli on ohi.

Lisäksi mietittyttää miten Jedi Knight pelit sopivat tähän. Nehän sijoittuivat Ep6n jälkeiseen aikaan. Todennäköisesti ne ovat turhuuksia.
lainaa
Jonezi

Rekisteröitynyt 23.04.2007

10.11.2012 klo 18.06

www.youtube.com/watch?v=DqNG_SrSa4o
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova