Tuorein sisältö

Verkkoyhteyden vaativa pelihiiri kuohuttaa

09.11.2012 klo 12.21 | Luettu: 6362 kertaa | Teksti: Veera Rouvinen


Razerin Naga 2012 -pelihiiri on aiheuttanut kuohuntaa pelaajien keskuudessa sen jälkeen, kun Overclock-foorumille ilmestyi raivostunut viesti hiiren toimivuudesta. Hiiren ostanut käyttäjä kertoo viestissään, etteivät hiiri ja sen lukuisat erikoissäädöt toimi ilman yhteyden muodostamista Razerin Synapse 2.0 -pilvipalveluun.

Ongelma muodostui, kun käyttäjä yritti säätää juuri ostamaansa hiirtä hurrikaani Sandyn aikaan. Kun hiiri kytkettiin koneeseen, ilmestyi ruudulle sisäänkirjautumisikkuna, jota ei voinut ohittaa. Kirjautuminen puolestaan ei onnistunut, sillä palvelin oli alhaalla myrskyn takia. Razerin asiakaspalvelusta kerrottiin, että kyseisessä tilanteessa hiirtä voi käyttää vain tavallisena ”kytke ja käytä” -hiirenä. Ainoastaan kirjautumalla pilvipalveluun pääsisi käsiksi hiiren asetuksiin. Minkäänlaisia offline-säätömahdollisuuksia ei ollut tarjolla.

Hiiren verkkotoimintojen ideana on se, että käyttäjä voi tallentaa hiirensä asetukset pilveen ja ladata ne mille tahansa uudelle samanlaiselle hiirelle muualla. Silti viestin kirjoittanut käyttäjä pitää Razerin toimintaa törkeänä ja hiiren toiminnallisuuksien sitomista pilvipalvelurekisteröitymiseen asiakkaan oikeuksien laiminlyömisenä.

Lue koko juttu täältä.

V2.fi | Veera Rouvinen
< Ruotsalaista tunnelm... Transformers 4:lle l... >

Keskustelut (3 viestiä)

aoöegi

09.11.2012 klo 19.17 6 tykkää tästä

”kytke ja käytä” - "plug and play" ihan yleisesti

hiiri on vakoiluohjelma joka lähettää käyttäjätietoja Razerille joka taas myy tietoja eteenpäin.
lainaa
enkäytä

10.11.2012 klo 10.49 1 tykkää tästä

hurraa pilvipalvelut
lainaa
myrskyVesilasissa

11.11.2012 klo 14.02 1 tykkää tästä

Paljon melua tyhjästä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova