Tuorein sisältö

Entinen Skid Row -solisti työstää mullistavaa projektia

12.11.2012 klo 00.02 | Luettu: 3965 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Skid Row -vokalisti Sebastian Bach hehkuttaa Facebook-sivuillaan äänittävänsä parhaillaan "huippusalaista projektia, joka tulee mullistamaan populaarimusiikin kenttää".

Onko kyseessä uusi Skid Rown levy? Heinäkuussa Bach totesi Facebook-sivuillaan olevansa valmis unohtamaan menneet ja laittamaan egonsa sivuun Skid Rown alkuperäisen kokoopaluun vuoksi - jos fanit ja kaikki osapuolet todella haluaisivat asian toteutuvan.

Bachin viimeisin soolotuotos Kicking & Screaming myi USA:ssa debyyttiviikollaan 6600 kappaletta ja albumi nousi Billboardin albumilistan sijalle 73.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stallonen ja De Niro... Voice Of Finland -su... >

Keskustelut (2 viestiä)

RohkenenEpäillä

13.11.2012 klo 01.04

Skid Rowilla on ollut ihan kelvollinen laulaja jo vuodesta 1999. Tuskinpa sitä ihan noin vain lähdetään muuttamaan, vaikka toisaalta Bachin paluu olisi varmasti melkoinen piristysruiske niin levy- kuin keikkamyyntiinkin.



lainaa
gasari

13.11.2012 klo 19.07

No hei come on, ei ole kyllä millään mittarilla kelvollinen se Johnny Solinger...aivan onneton mälisijä verrattuna Bachiin. Ja kun bändin Bachin jälkeinen tuotanto on ihan hirveää kuraa verrattuna aiempaan, niin ei tuolla nyky Skid Rowlla tee yhtään mitään. Siis yhtään.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova