Tuorein sisältö

DreamWorksilta tulossa myös Saapasjalkakissa 2 ja Guillermo del Toron ohjaus

16.11.2012 klo 19.00 | Luettu: 6840 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Syyskuussa opimme mitkä ovat seuraavat 13 DreamWorks-animaatiota. Saapasjalkakissa 2 (Puss in Boots 2) ja Trollhunters eivät listalla esiintyneet, mutta sellaistakin on tiedossa.

Tuottaja Guillermo del Toro kertoo, että Saapasjalkakissan jatkoa on luonnosteltu. Del Toron mukaan se oli riski, ettei ensimmäisen osan konna ollut kokonaan paha, vaan kykyneväinen muuttumaan: yleensä konna on konna. Riski palkittiin lippuluukuilla ja del Toro lupailee, että tämän ansiosta jatko-osakin voi olla riskaabeli ja luova. Saapasjalkakissa viedään aivan uuteen eksoottiseen maahan.

Del Toro aikoo itse ohjata animaation Trollhunters jossakin vaiheessa, kunhan käsikirjoitus on hiottu huippuunsa. Päähenkilöt ovat lapsia, jotka metsästävät peikkoja öisin. Del Toro pyrkii luomaan lapsista uskottavasti epätäydellisiä yksilöitä. Kun on aika aloittaa, del Toro jättää muut projektinsa 18 kuukaudeksi ja keskittyy tähän.

Kung Fu Panda 3 löytyi mainitulta listalta: ensi-ilta on keväällä 2016. Del Toro toteaa, että elokuva etenee suuntaan jonka osa 2 asetti, ja vihjaa, että uusi roisto on aiempia vaarallisempi.

Del Toron DreamWorks-tuotantoja ovat Kung Fu Panda 2 ja 3, Saapasjalkakissa ja pian valmistuva Viisi legendaa. Lisäksi hän toimi konsulttina tapauksessa Megamind.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Twilight-kirjoittaja... Belgia lähettää euro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova