Tuorein sisältö

Kato ny äijjää - tamperelaisräppäri Majuri Universalille

20.11.2012 klo 11.14 | Luettu: 9577 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kovassa nosteessa oleva tamperelaisräppäri Majuri on allekirjoittanut levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.

- Tietenkään mikään muu kuin Suomen ja koko maailman suurin levy-yhtiö ei olisi ollut missään nimessä vaihtoehto. Seuraavaksi aloitankin neuvonantajieni kanssa suomalaisten supermallien ja missien läpikäymisen, koska tärkein asia major label-diilissä on tietenkin päästä keulimaan likoille, Majuri kertoo.

Majuri valmistelee parhaillaan ensi vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan Tampereella Cosmic studiolla. Albumin julkaisuajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Majurin juuri julkaistu Kato ny äijjää –single nousi viime viikolla YleX:n soittolistalle.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Benicio del Toro jat... Ruisrock julkisti yh... >

Keskustelut (6 viestiä)

Oikea_majuri

20.11.2012 klo 11.21 5 tykkää tästä

http://www.youtube.com/watch?v=TpBODUJ_lgs
lainaa
Jabu

20.11.2012 klo 11.26 3 tykkää tästä

"Me vejetään kätteen.." :-)
lainaa
MeRQuR

Rekisteröitynyt 19.04.2007

20.11.2012 klo 12.27 1 tykkää tästä

Kyllä se on myönnettävä, että usko on mennyt Suomi-hoppiin, ainakin mainstream puolella. Onneksi vielä löytyy ug-artisteja, jotka jaksaa puskea.

Jätän tämän tähän muistuttamaan, että asiat eivät aina näin olleet.
http://www.youtube.com/watch?v=apyuX0skAMw
lainaa
Prava

20.11.2012 klo 14.03

Debyyttialbumin tarratkin taidettiin painaa jo jokunen vuosi sitten valmiiks? Suo, kuakka ja Jussi?
lainaa
fhd

20.11.2012 klo 15.59 1 tykkää tästä

MeRQuR kirjoitti:
Kyllä se on myönnettävä, että usko on mennyt Suomi-hoppiin, ainakin mainstream puolella. Onneksi vielä löytyy ug-artisteja, jotka jaksaa puskea.

Jätän tämän tähän muistuttamaan, että asiat eivät aina näin olleet.
http://www.youtube.com/watch?v=apyuX0skAMw


Suomiräpissä/-hopissa ei ikinä, koskaan, milloinkaan, ollut mitään uskottavaa. Josmuuta yrittää väittää,niin pettää vain itseään.
lainaa
fyi

20.11.2012 klo 17.23 5 tykkää tästä

fhd kirjoitti:

Suomiräpissä/-hopissa ei ikinä, koskaan, milloinkaan, ollut mitään uskottavaa. Josmuuta yrittää väittää,niin pettää vain itseään.

Huh, tämä viestihän on kuin lämmin tuulahdus vuosituhannen taitteesta.

Suomalaisen rap-musiikin tarjonta kaikessa monimuotoisuudessaan on tänä päivänä laajempi kuin koskaan. Kymmenittäin uskottavia miehiä (ynnä joitakin harvoja naisiakin) uskottavien omien ajatustensa kanssa. On uutta tekijää, vanhempaa tekijää, musiikillisesti eri vivahteita sieltä täältä ja siellä täällä. Pirun mielenkiintoisia, tuoreelta tuoksuvia prokkiksia jo liki vuosikymmenen ajan. On paljon prokkiksia, joiden myötä monien artistien kohdalla ei voida puhua enää pelkästä rap-musiikista - jos nyt ylipäätään tykkää kategorisoida musiikkia. Lokerointi vain johtaa yleiselläkin tasolla kovin usein siihen, että rajataan artisti genreen, eikä anneta itselle edes mahdollisuutta pitää siitä musiikista, koska "[genre] ei kuulu musiikkimakuun". Helvetin ahdistava tapa ajatella, olivatpa koodinimet "genre" ja "artisti" ihan mitkä hyvänsä.

Suomalaisella ja erityisesti suomenkielisellä puhemusiikilla ei ole käytännössä minkäänlaista mahdollisuutta valloittaa maailmaa; jopa Suomen valloittaminen on vaikeaa, elämmehän iskelmän ja kevyen rock-musiikin luvatussa maassa. Kun artistit keskittyvät tekemään musiikkia itselleen ja suht' pienille kuulijakunnille omilla tyyleillään ja kokeillen rohkeasti erilaisia toteutustapoja, saavutetaan samalla jälleen lisää pinta-alaa ja diversiteettiä. Tykkääjät tykkää, vihaajat vihaa ja varmaan >90 % kansasta ei koskaan kuule sitä materiaalia. Viimeisin noista on kyllä sääli artistien kannalta.

ITSE AIHEESEEN:

Olen kuullut vanhoja Majakan biisejä ja nyt näitä uudempia. Sen pohjalta voin sanoa, että Majuri ei ole minun kuppini teetä, mutta siinäs huseeraa. Ja isompi levylafka on promootion ja kuuluvuuden kannalta aina parempi. Naurattaa vaan, kun taas kaivautuvat koloistaan ne ihmiset, jotka ovat valmiita laittamaan artistin samaan lokeroon monien muiden artistien kanssa ja tuomitsemaan ne kaikki sitten samalla nyrkinheilautuksella sonnaksi. Vaan heiltä itseltäänhän se vain on pois. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova