Tuorein sisältö

Pori Jazz julkisti nimiä ja erikoishintaisia lippuja myyntiin

27.11.2012 klo 09.43 | Luettu: 1943 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazz on julkistanut Kirjurinluoto Arenan suunnuntain 21.7. esintyjiä. Myös lipunmyynti on käynnistynyt.

Festivaalin päälavalla nähdään sunnuntaina 21. heinäkuuta Vesa-Matti Loiri ja Loiri All Stars, Iiro Rantalan uusi Super Trio, malilainen maailmanmusiikkiduo Amadou & Mariam sekä suomalais-ranskalainen duo Eva & Manu.

Vesa-Matti Loiri ja All Stars -kokoonpano tekee Pori Jazzissa alkuvuoden ja kesän ainoan esiintymisensä. Vesku Loiri sekä Lenni-Kalle Taipaleen ja Kalle Torniaisen johtama huippukoonpano räätälöi Poriin erikoisohjelman, jossa kaikki rakkaimmat Loiri-klassikot esitetään jazzahtavasti.

Toinen suomalaisen rytmimusiikin peruskivi Iiro Rantala esittelee Kirjurinluodossa uuden Super Trionsa, jossa soittavat ruotsalainen basisti Lars Danielsson ja saksalainen rumpali Wolfgang Haffner. Pori Jazzin konsertti on uuden trion ensiesiintyminen, ja siinä kuullaan pääasiassa trion jäsenten omia sävellyksiä ja muutamia lainakappaleita.


Samassa konsertissa esiintyvät myös malilainen afroblues- ja maailmanmusiikkiduo Amadou & Mariam, joka muistetaan mm. vuoden 2006 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen tunnuskappaleesta Celebrate the Day.

Kirjurinluodossa esiintyy myös duo Eva & Manu. Taiteilijanimien takaa löytyvät jyväskyläläinen Eeva Louhivuori ja pariisilainen Emmanuel Leudic, jotka itse määrittelevät musiikkiansa sanoilla luomu, folk ja rock.

Kirjurinluoto Arenan sunnuntain 21. heinäkuuta konsertin lipun hinta on 66 euroa. Joulutarjouksena lippua myydään 56 euron hintaan 31. joulukuuta asti.

Samalla 56 euron hinnalla voi tämän vuoden loppuun asti ostaa ennakkoon myös muiden Kirjurinluoto Arenan konserttipäivien lippuja niin sanottuna avoimena lippuna. Konserttipäivästä riippuen säästö on jopa 10-13 euroa per lippu. Lipulla pääsee Kirjurinluodon konserttiin torstaina 18.7., perjantaina 19.7., lauantaina 20.7. tai sunnuntaina 21.7. Konserttipäivän voi valita vaikka vasta festivaalin aikana ja lippu käy sellaisenaan, eikä sitä tarvitse vaihtaa portilla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Osama Bin Ladenia ja... Slash helmikuussa Su... >

Keskustelut (1 viestiä)

Netto

27.11.2012 klo 11.56

Bruce Springsteen & The E Street Band?! Koska julkistetaan?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova