Tuorein sisältö

Lisätietoja Paluu tulevaisuuteen kakkosen kopiosta

30.11.2012 klo 15.00 | Luettu: 2626 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tieteiselokuvassa Almanac väärinkäytetään urheiluaiheista almanakkaa ja aikamatkustusta kuten seikkailussa Paluu tulevaisuuteen II. Almanac koostuu "löydetystä kuvamateriaalista". Michael Bay tuottaa. Muuta ei aiemmin tiedetty, mutta nyt pari tarkempaakin sanaa on lausuttu:

Päähenkilö on fiksu teinipoika David, joka haaveilee suositusta tytöstä Jessiestä. David yrittää voittaa koulun tieteismessut saadakseen stipendin ja tehdäkseen vaikutuksen Jessieen. Tutkiessaan edesmenneen isänsä tavaroita, David löytää kaksi asiaa. Toinen mahdollistaa aikamatkustuksen. Toinen on se almanakka. David käyttää almanakkaa kuten sitä käytettiin Paluu tulevaisuuteen II:ssa.

Aikamatkustus tietenkin sotkee asiat. Myös Davidin kaverit kokeilevat sitä. Davidin isän salaisuudet paljastuvat ja mukana on merkittäviä käänteitä.

Juonesta raportoiva taho tuumii, että elokuvan menestys tulee riippumaan siitä keitä rooleihin löydetään. Päähenkilöt viettävät paljon aikaa yhdessä, joten näyttelijöiden kemioiden tulee olla kunnossa.

Vaikkeivät kuvaukset ole alkaneet, Almanac saattaa ehtiä teattereihin jo ensi vuoden lopulla.

Lähde: Bleeding Cool

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klassisia Teräsmies-... Stephen Kingin sarja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova