Tuorein sisältö

Timo Tolkin tulevan levyn rahoitusdiili osoittautui hedelmättömäksi

05.12.2012 klo 12.34 | Luettu: 2853 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

RockOverdose.gr:n haastattelussa Ex-Stratovarius- pomo Timo Tolkki on puhunut uuden levynsä epätavallisesta rahoituskuviosta, joka ei sittenkään ottanut tuulta alleen.

Tolkki pyrki www.pledgemusic.comin kautta saamaan rahoitusta tulevalle levyprojektilleen. Ideana oli saada riittävän moni innostunut fani mukaan hankkeeseen, kukin omalta osaltaan ennakkorahoittamaan levyn tekoa. Sivustolta saattoi ostaa ennakkoon tulevaa levyä monessa muodossa ja tällä tavalla mahdollistaa projektin eteneminen (www.pledgemusic.com/projects/timotolkki).

Haastattelussa Tolkki toteaa Credo-nimisen projektin osoittautuneen kuitenkin hankalammaksi kuin oli osannut odottaa.

- Hanke oli työläämpi kuin olin osannut odottaa mutta se ei ollut syy, miksi puhalsin pelin poikki. Kiinnostuneita faneja oli vähän, vain noin 400 kappaletta. Sekään ei ollut syy perua hanketta mutta ajattelin, että systeemissä on vielä kehittämisen varaa. "Credo" tai mikä levyn nimeksi tuleekaan, on hanke, jonka haluan julkaista...joskus. Se on hyvin erityinen projekti ja melkeinpä tuntuu siltä, etten halua pyytää siitä lainkaan rahaa. Se on musiikkia, joka pitäisi antaa kaikkien kiinnostuneiden kuunneltavaksi.

Pledgemusic.comin sivuilla Tolkki tosin toteaa peruneensa projektin saatuaan kiinnostavan tarjouksen muualta. Tolkki lupailee myös julkaisua (Credo?) jo ensi vuodelle.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Joulupiparia maistel... Tuska julkisti lisää... >

Keskustelut (2 viestiä)

uivelo401

05.12.2012 klo 15.09

Taasko se kusetti rahat niiltä neljältäsadalta uivelolta?
lainaa
Laatumiäs

05.12.2012 klo 15.43

uivelo401 kirjoitti:
Taasko se kusetti rahat niiltä neljältäsadalta uivelolta?


Kyllä Tolkki palautti rahat (lukee pledgemusicin sivuilla)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova