Tuorein sisältö

Riddickin paluu on yhä mahdollinen

20.11.2007 klo 04.32 | Luettu: 1676 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja-käsikirjoittaja David Twohy on vakuutellut kotisivuillaan, että uusi The Chronicles of Riddick -elokuva on yhä mahdollinen. Ennen kuin vuoden 2004 tieteisfantasia menestyi odotettua heikommin lippuluukuilla, Twohylla ja kumppaneilla oli mielessään kokonainen trilogia antisankarista. Trilogian osaksi ei lasketa vuoden 2000 kauhuelokuvaa Pimeän Uhka, joka esitteli Richard B. Riddickin vaarallisena sosiopaattina.

Twohyn viesti vapaasti suomennettuna:

"Okei, ja sitten tärkeisiin asioihin, niin kuin mitä v***ua on tapahtumassa Riddickille. Kyllä, saan uutta elokuvaa vaativia sähköposteja; kyllä, törmäilen jatkuvasti faneihin lentokentillä ja festareilla ja otan anelut tosissani. Kaikki mitä voin sanoa on, että olemme puhumassa siitä. The Chronicles of Riddick menestyi todella hyvin DVD:llä - me tiedämme sen ja eräät mahdolliset rahoittajamme tietävät sen. Jos uusi elokuva valmistuu, Universal ei luultavimmin levitä sitä, vaan se tulee olemaan riippumaton tuotanto. Tämä tarkoittaa, että se olisi tehtävä huomattavasti pienemmällä budjetilla. Se ei ole ongelma. Pimeän Uhka maksoi 22 miljoonaa dollaria [lisäys: TCoR maksoi 105 miljoonaa]. Ehkä meidän on aika palata juurillemme - Riddickin matkustaessa Underverseen."

Riddickin tarinaa ovat kertoneet myös elokuvien välille sijoittuva animaatio Dark Fury ja johdantona niille toimiva konsoli- ja tietokonepeli Escape from Butcher Bay. Riddick on toimintatähti Vin Dieselin läpimurtorooli.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nicole Kidman menett... Thorin ohjaaja aikoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova