Tuorein sisältö

Clerks III päättää Kevin Smithin elokuvauran, ehkä

07.12.2012 klo 23.44 | Luettu: 1815 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vasta nelikymppinen Kevin Smith on uhonnut, että kaksiosainen jääkiekkoleffa Hit Somebody jää hänen viimeiseksi elokuvakseen. Viimeviikkoina suunnitelmat ovat muuttuneet. Ensin oli puhetta, että Smith tekee vain yhden elokuvan, vaikka Hit Somebody on vuosikymmenien ajalle sijoittuva tarina. Smith muutti mielensä uudestaan: hän tekeekin minisarjan.

Smith aikoo silti ohjata vielä yhden elokuvan. Smith kertoo Twitterissä, että kunhan Jeff Anderson lähtee mukaan, Clerks III on viimeinen elokuva jonka hän ohjaa ja kirjoittaa. Anderson näyttelee sarjan toista päähenkilöä Randalia.

Smith totesi jo pari vuotta sitten, että Clerks III on ainoa elokuva, jota hän saattaa harkita Hit Somebodyn jälkeen. Smith tuumi, että kenties hän haluaa kertoa miltä tuntuu olla päälle nelikymppinen, ja jos hän haluaa, hän tekee sen tuttujen hahmojen avulla.

Clerks eli suomennettuna Tiskirotat on Smithin esikoisohjaus. Se kertoo parikymppisistä tyhjäntoimittajista. Clerks II kertoo samoista tyypeistä kolmekymppisinä.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Battlestar Galactica... Denzel Washington ja... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kevin_Smith-fani

08.12.2012 klo 00.01

Alunperin Hit Somebodyn oli tarkoitus olla 1 elokuva, käsikirjoituksen kasvettua hän ideoi kahta elokuvaa. Eräs huipputuottaja Hollywoodista luki käsiksen, tykkäsi siitä, ja oli sitä mieltä että Kevin ei saisi rahoitusta elokuvalleen. Jossain vaiheessa Jason Mewes, Jay Kevinin Silent Bobille, heitti vitsillä - miksi et tee siitä minisarjaa. Ja näin oli tämän elokuvan taru lopussa.

Clerks III oli jossain vaiheessa ideoitu Broadway esityksenä, elokuvaa siitä ei koskaan pitänyt tulla.

Kirjoita kommentti

68694

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova