Tuorein sisältö

Kaikesta ei Hollywoodkaan leffoja tuota (?)

20.11.2007 klo 04.57 | Luettu: 2932 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywoodin kirjoittajien lakon ollessa käynnissä, on hyvä hetki pysähtyä miettimään, mistä kaikesta kirjoittajille on maksettu rahaa...

Radar Online on haastatellut elokuvatuottajia, kirjoittajia ja tähtien agentteja aiheesta huonoimmat ideat, jotka eivät - kaikkien onneksi - edenneet elokuviksi asti. Koko artikkelin voi lukea täällä. Ohessa pari esimerkkiä:

Alan Cumming
McBeggar
Idea: Osaksi Minä Olen Sam, osaksi Arkajalat
Juoni: Fyysisesti ja henkisesti rajoittuneiden sankareiden jengi käy taisteluun pahaa kapitalistia McBeggaria vastaan. McBeggar on hoksannut, että vammaiset herättävät myötätuntoa, joten hän on orjuuttanut heikäläisiä kerjäämään rahaa itselleen.
Suunnitellut pääosanesittäjät: Robin Williams, Tim Allen, Steve Buscemi (henkisesti tai fyysisesti rajoittuneet sankarit) ja Alan Cumming (McBeggar).

Spayed in Manhattan
Idea: Sinkkuelämää, Vaihtokaupat, Kotia Kohti ja Keisarin Uudet Kuviot samassa paketissa.
Juoni: Perijätär vaihtaa koiransa kanssa ruumiita jouduttuaan onnettomuuteen ja joutuu selviämään New Yorkin kaduilla. Ellei hän muutu takaisin ennen kastrointia, hän pysyy koirana ikuisesti.
Ehdotus iskulauseeksi: "Ulvot, pyydät kauniisti ja pyörit lattialla, kun kesän isoin pieni komedia lämmittää sydämesi!"

Listalla ei mainita taannoin runsaasti hilpeyttä herättänyttä käsikirjoitusta Hot Rod. Hot Rodin oli tarkoitus olla Michael Jacksonin tähdittämä perhe-elokuva pienestä pojasta, jota mies, joka kykenee muuttumaan autoksi, kyydittää ympäri kaupunkia. Kevin Smithiä kosiskeltiin ohjaajaksi, Smith kieltäytyi.

Hollywoodissa ei mielellään puhuta epäonnistumisista, mistä juuri Kevin Smith on keksinyt tehdä taidetta. Mikäli ei usko, että Radar Onlinen luettelemat elokuvat todella saattaisivat saapua lähimpiin leffateattereihin, kannattaa katsoa dokumentissa An Evening with Kevin Smith kerrottu tositarina loppuun saakka:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Thorin ohjaaja aikoo... Nightwish New Yorkis... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

20.11.2007 klo 08.49

Hollywood ei ole tromaville.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.11.2007 klo 13.33

Kerrassaan mainio pätkä tuo Kevin Smith -setti.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova