Tuorein sisältö

Roger Mooren läpimurtosarja Pyhimys lämmitetään

13.12.2012 klo 13.30 | Luettu: 1829 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Robin Hoodin kaltaisesta veijariseikkailijasta Simon Templarista kertova 60-luvun tv-sarja Pyhimys eli The Saint herätetään henkiin. Templar on alunperin Leslie Charterisin luoma romaanihahmo, mutta vanhan hyvin suositun tv-sarjan mainitseminen on aiheellista, sillä sarjan tähti Roger Moore toimii yhtenä uuden sarjan tuottajista.

Ennen kuin uusi sarja varsinaisesti saa vihreää valoa, tekijät väsäävät niinsanotun "backdoor pilot" -jakson, eli itsenäisen tv-elokuvan, jolla on jotakin arvoa vaikkei sarjaa tehtäisikään. Tämän elokuvan ohjaa Simon West (The Expendables 2, Con Air). Käsikirjoituksesta vastaa Jesse Alexander (Alias, Heroes), joka myös toimii sarjan vetäjänä.

Pääosissa nähdään Adam Rayner (Mistresses, Hawthorne) ja Eliza Dushku (Dollhouse, Buffy vampyyrintappaja). Rayner näyttelee Templaria. Dushku on Patricia Holm, joka toisinaan seikkailee ja seurustelee Templarin kanssa ja toisinaan ei: hahmot ovat sukulaissieluja.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Big Teutonic 4 S... Golden Globe -ehdokk... >

Keskustelut (1 viestiä)

Aasi

13.12.2012 klo 19.12

Jaa-a... Nyt kyllä oon vähän kahen vaiheilla. Ehkä jos Moore on mukana kuvioissa, niin ehkä tää ei niin mahottoman kauheeta kuraa ole. Mikä toisaalta tarkoittaa sitä, että jos alkuperäsen sarjan fanit tykkää, niin sillon tää kestää vaan yhen tuotantokauden.

Kirjoita kommentti

60145

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova