Tuorein sisältö

The Expendables 3 nappasi Jackie Chanin

17.12.2012 klo 20.50 | Luettu: 4727 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jackie Chan on mukana The Expendables 3:ssa. Chan kertoo, että Sylvester Stallone tarjosi hänelle roolia jo edelliseen osaan, mutta hän oli kiireinen elokuvansa Chinese Zodiac vuoksi.

Kolmanteen osaan Chan suostui sillä ehdolla, että rooli on merkittävä. Chan tahtoo esiintyä koko elokuvassa, eikä vain muutamissa kohtauksissa.

Chan vihjaa, että hän on toivonut kolmoseen kaverikomedioiden henkeä, ja että käsikirjoitusta muokataan tähän suuntaan. (Näyttelijöiden puheita ei kuitenkaan kannata ottaa liian vakavasti: ennen edellistä osaa väitettiin, että ikäraja on PG-13 koska Chuck Norris vaatii sitä.)

Chinese Zodiac on viimeinen elokuva, jossa Chan tekee itse vaarallisia stuntteja. Kroppa ei kestä, on hän aiemmin sanonut. Elokuvien tekemistä hän ei halua lopettaa nyt eikä koskaan.

Chan aikoo näytellä myös toisessa Hollywood-elokuvassa, joka muistuttaa Rush Hour -sarjaa. Elokuvasta saattaa tulla Rush Hour 4, jos Chris Tucker tykästyy käsikirjoitukseen. Chan tunnetusti ei pidä Rush Hour -elokuvista: hän kutsui sarjaa uransa heikoimmaksi viimeksi viime viikolla. Tällä kertaa hän muotoilee asian siten, että ehkä olisi parempi tehdä kaverileffa uuden parin kanssa.

Erikoisempiin Chan-projekteihin kuuluu hänen elämänkertaansa perustuva musikaali I Am Jackie Chan, jossa Chan ei kuitenkaan aio näytellä itse.

Lähde: Cinema Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mad Max 4 on kuvattu... Kokonainen Star Trek... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jos_nyt_oikein

17.12.2012 klo 22.23 4 tykkää tästä

Toivottavasti tämä kolmas Expendables tehdään alusta asti Rated-R silmällä pitäen, ettei tule sapiskaa. Toinen osa kyllä menestyi hyvin, mutta kyllä siitä näkee kuinka elokuva on lähes PG-13 (eli Suomessa k12), kun veri on tietokoneella tehtyä, eikä kukaan kiroile. Ei edes ensimmäisen osa gorea ole ollenkaan. Missä oli Dolphan "Warning shotin" kaltainen kunnon häröily?
lainaa
apodpdapdap

18.12.2012 klo 18.33 4 tykkää tästä

Seuraavaksi tällä menolla otetaan mukaan Ryan Reynolds ja George Clooney ja leffa muuttuu romanttiseksi komediaksi
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova