Tuorein sisältö

Viininjanoa voi sammuttaa Nightwishin omalla merkillä myös ulkomailla

21.12.2012 klo 15.37 | Luettu: 1290 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lokakuussa Nightwish ilmoitti lanseeraavansa Imaginaerum-viinin. Nyt viiniä tarjotaan myös muiden maiden fanien nautittavaksi. Ensimmäiset Suomen ulkopuoliset viinin myyntimaat ovat Saksa, Espanja ja Iso-Britannia - lisää maita on tulossa myöhemmin.

Nightwish-viini on peräisin Espanjasta Ribera del Dueron viinialueelta. Espanjan pohjoisella keskusylängöllä sijaitseva Ribera del Duero on yksi Kastilia-Leónin maakunnan sekä Espanjasta Portugalin läpi Atlantille virtaavan Douro-joen varren tunnetuimmista viinialueista. Useat Espanjan maineikkaimmista viineistä ovat lähtöisin Ribera del Duerosta.

- Päätimme heti viinihankkeen alkaessa alkuvuodesta 2011, ettemme lähde tekemään mitä tahansa pulloa, vaan pikemminkin todella tyylikästä ja hyvänmakuista viiniä. Imaginaerumilla halusimme nostaa rimaa ja tarjota oikeasti laadukkaan viinielämyksen sekä faneillemme että kenelle tahansa viineistä kiinnostuneelle. Viininystävinä halusimme myös luoda sellaisen viinin, jonka esittelemisestä voisimme olla vilpittömän ylpeitä, toteaa Nightwish-pomo Tuomas Holopainen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ridley Scott juonitt... Black Sabbath -kitar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

67062

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova