Tuorein sisältö

Angelina Jolien adoptiolapsi raiskauksen tulos

21.11.2007 klo 09.13 | Luettu: 4981 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolien ja Brad Pittin afrikkalaisen adoptiolapsen biologisen äidin media-esiintyminen aiheutti jokin aikaa sitten kohua. Etiopialaisen Zahara-tytön äiti väitti perheensä tulleen huijatuksi ja hänen haluavan lapsen takaisin luokseen, ainakin vierailulle.

Tuoreessa haastattelussa 24-vuotias Mentwabe Dawit kertoo hänen sanojaan tulkitun väärin. Hänen äitiään ei huijattu adoptiovaiheessa ja nuorella naisella ei ole aikomusta kiistää adoption laillisuutta.

- Äitiäni ei johdettu harhaan, hänen motiivinaan oli vain pelastaa lapsen henki. Mielestäni tyttäreni on hyvin onnellisessa asemassa saadessaan noin kuuluisan adoptioäidin.

Mentwabe on myös kertonyt lapsen saaneen alkunsa raiskauksen johdosta. Nainen oli työskennellyt rakennustyömaalla ja kotimatkalla tuntematon mies oli käynyt hänen kimppuunsa. Mentwabe piti asian omana tietonaan, koska hänen kulttuurissaan raiskaus on kielletty aihe. Lopulta hänen oli pakko kertoa äidilleen. Mentwaben äiti esti tytärtään tekemästä terveydelle vaarallista laitonta aborttia, joten lapsi syntyi ja sai nimen Yemsrach. Mentwabe huomasi kuitenkin nopeasti olevansa kykenemätön ruokkimaan lasta. Lopulta nuori äiti hätääntyi ja karkasi kotoa, jotta ei olisi joutunut katsomaan pienen lapsensa nälkäkuolemaa. Mentwaben äiti etsi tytärtään kuukausia mutta uskoi tämän lopulta kuolleen. Niinpä lapsi päätyi adoptioon.

Lähde Reuters

-

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hollywoodin suositui... Uutinen Led Zeppelin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova