Tuorein sisältö

Metallican entinen basisti puolustaa Metallicaa viimeiseen asti

28.12.2012 klo 19.55 | Luettu: 6668 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsalaisen Metalshrinen haastattelussa entinen Metallican basisti Jason Newsted (Flotsam And Jetsam, Voivod, Newsted) on kommentoinut suhdettaan Metallicaan.

Newsted myöntää olevansa Metallica-fani eikä rokkari voi ymmärtää tyyppejä, jotka heittävät paskaa bändin niskaan.

- Rakastan Metallican tyyppejä ja puolustan aina heitä. Heti kun kaikenmaailman Metallican arvostelijat alkavat julkaista parempia albumeita kuin Metallican tyypit, lähettäkää minulle kuunteluun. Muuten, pitäkää suunne kiinni!

- Olen aina arvostanut Metallican tyyppejä, koska he antoivat minulle mahdollisuuden. En koskaan unohda sitä. Meillä on ollut erimielisyyksiä mutta se roska on kaikki jätetty taakse. Kaikki se paskapuhe, jonka mukaan meikäläistä kohdeltiin huonosti, "voi Jason-raukkaa" - se on pelkkää sontaa. Se ei ole totta. Ymmärrän että asiasta on helppo repiä kohua ja otsikoita mutta se vaivaa minua. Metallica-ajasta jäi hyviä muistoja, iloa ja mahtavia kokemuksia...sekä pieni määrä huonoja asioita. Saavutimme paljon ja olimme luomassa suuntaviivoja. On ymmärrettävää ettei maailman suurimpaan orkesteriin marssita noin vain...

Newsted olisi myös tietyin ehdoin valmis lähtemään tuuraajabasistiksi Metallicaan, jos pyyntöjä tulisi.

- Jos Metallican tyypit suhtautuisivat minuun "veljellisesti" ja ammattimaisesti, juttelisivat minun kanssani kasvotusten ilman managerien häirintää...ja rahaa olisi pelissä riittävästi, harkitsisin asiaa. Olisin valmis kuitenkin vain "yhden kiertueen mieheksi", sitten se olisi loppu.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Children Of Bodom su... Take That -Gary Barl... >

Keskustelut (4 viestiä)

anon

28.12.2012 klo 21.18 22 tykkää tästä

Niin, ketään ei saisi ikinä arvostella ellei tee jotain asiaa paremmin kuin he. Tämä Jason ei varmaan koskaan kritisoi tai anna palautetta mistään leffastakaan.
lainaa
Höpöhöpö

28.12.2012 klo 22.47 7 tykkää tästä

anon kirjoitti:
Niin, ketään ei saisi ikinä arvostella ellei tee jotain asiaa paremmin kuin he. Tämä Jason ei varmaan koskaan kritisoi tai anna palautetta mistään leffastakaan.
On aika yleistä, että maailmassa arvostellaan. Melkein yhtä yleistä on, että arvostelusta otetaan nokkiinsa. Uutena ilmiönä on pintaan noussut tämä "miksen saisi arvostella, vaikka en tiedä asiasta paskaakaan".
Jonkinlainen tieto ja taito täytyy olla siitä asiasta mitä arvostelee, ehkä ei sentään "parempi", mutta jos edes sillä elokuvakriitikolla olisi hajua miten soittaa bassoa.
lainaa
Kadunlakaisija

29.12.2012 klo 13.42

Ehkä se on tää krapula, mutta Newsted vaikuttaa suoraselkäseltä mieheltä.
lainaa
Hakkarainen

29.12.2012 klo 16.14 3 tykkää tästä

Ah, ikuinen "kuka saa arvostella ketäkin ja millä ansioilla"-mittelö!

Newsted ei sentään mussuta ja on ottanut kohtuullisen positiivisen kannan. Toisin kuin eräskin Dave "Perseeseeni sattuu yhä" Mustaine.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova