Tuorein sisältö

Makedonia lähettää euroviisuihin Balkanin huippunimet

31.12.2012 klo 10.00 | Luettu: 1479 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Makedonian kansallisen radio- ja televisioyhtiön pääuutislähetyksessä on kerrottu maan lähettävän euroviisuihin kahden hyvinkin nimekkään artistin dueton. Sekä Vlatko Lozanoski että Esma Redzepova ovat erittäin tunnettuja Makedoniassa ja koko Balkanin alueella. Molemmilla on myös kokemusta Makedonian aikaisempien vuosien viisukarsinnoista, Esmalla myös Jugoslavian karsinnoista.

Vlatko Lozanoski on 27-vuotias lukuisissa laulukilpailuissa menestystä niittänyt laulaja. Ensimmäisen albuminsa hän julkaisi kuitenkin vasta vuonna 2010. Hän osallistui Makedonian viisukarsintoihin vuosina 2009 ja 2010.

Esma Redzepova on 69-vuotias yksi maailman tunnetuimmista romanilaulajattarista, säveltäjä ja humanitaarisen työn puurtaja. Hän on jopa ollut ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi. Hänen tunnetuin kappaleensa Caje Sukarije on soinut Borat-elokuvassakin, tosin ilman laulajattaren lupaa. Makedonian viisukarsinnoissa Esman paras sijoitus on vuodelta 2006, jolloin hänen ja Adrian Gaxhan duetto sijoittui toiseksi.

Makedonialaislähteiden mukaan valittu viisu julkaistaneen helmikuussa.

(Lähde Viisukuppila)




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Take That -Gary Barl... Viikate julkisti tul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova