Tuorein sisältö

Julkkikset vaativat korjauksia aselakiin ja ampuvat ihmisiä

03.01.2013 klo 21.10 | Luettu: 3018 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywoodilla on vaikeuksia suhtautua Yhdysvalloissa sattuneisiin ammuskelutapauksiin. Viime vuonna elokuvasta Gangsterisota päätettiin sensuroida tärkeä elokuvateatteriin sijoittuva kohtaus, koska elokuvateatterissa ammuskeltiin oikeasti, ja elokuvan Jack Reacher kutsuvierasnäytöstä siirrettiin, koska elokuvassa ammuskellaan viattomia aivan kuten kävi jälleen koulussa.

Hollywood tunnetaan väkivaltaviihteestä. Se on aina herättänyt äänekästä kritiikkiä, kun Hollywood tuomitsee omat tuotteensa muutaman päivän ajaksi.

Vuodenvaihteessa useat julkkikset tekivät videon, jossa he vaativat muutosta Yhdysvaltain aselakeihin. Video on katkaissut monen kamelin selän, sillä videolla esiintyvät henkilöt ovat tienanneet omaisuuksia huolettomilla pyssyleikeillä. Väkivaltaviihdettä on syytetty tragedioista yhtä usein kuin aselakejakin, joten onko aselaki se juttu, johon väkivaltaviihteen ammattilaisten kannattaa tarttua?

Videosta on tehty parodioita. Katsotaan ensin alkuperäinen:



Tälle versiolle on hihitelty elokuvasivustoilla:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kolmas traileri, vii... Lyhyt näyte Schwarze... >

Keskustelut (2 viestiä)

hohhotihoijaa

04.01.2013 klo 00.21 1 tykkää tästä

No, jopa oli taas "nokkela" otsikko...
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

04.01.2013 klo 04.28 1 tykkää tästä

Muistan, kun olin lapsi, ja katselin väkivaltaisia leffoja, kauhua, toimintaa, ihan sama, mutsi aina sanoi "Muista, nuo ovat elokuvia, eivät totta. Oikeassa elämässä kukaan ei ota vastaan noin ja noin monta iskua, tai saa nahkaansa noin monta luotia, ja kävele pois". Noh, ihan sama. Syytetään vaan elokuvia. Parempi kai se on kuin katsoa peiliin. Siinähän voisi joku vaikka järkyttyä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova