Tuorein sisältö

Lakko vei leivän Johnny Deppin suusta

21.11.2007 klo 16.24 | Luettu: 2975 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywoodin kirjoittajien lakko on johtanut uusiin uhreihin:

Shantaram, Johnny Deppin tähdittämä elokuva huumeriippuvaisesta australialaiskonnasta, siirtyy hamaaseen tulevaisuuteen. Studio ei ole tyytyväinen käsikirjoituksen uusimpaan versioon, eikä toisaalta tekijöiden kaavailemaan 75 miljoonan dollarin budjettiin. Shantaramissa Deppin hahmon oli tarkoitus paeta vankilasta, löytää uusi elämä Intiassa ja lopulta päätyä Afganistaniin keskelle mafiasotaa.

Depp ei pääse näyttelemään vielä myöskään The Rum Diaryssa, jonka kuvausten oli määrä alkaa Shantaramin jälkeen. Gonzojournalismin isän Hunter S. Thompsonin romaaniin perustuva elokuva on yhä kehitysvaiheessa, eli lakon aikana käytännössä kirjoittajien pöytälaatikossa.

Palkitun lavamusikaalin Nine elokuvaversio lykkääntyy myös. Federico Fellinin elokuvan inspiroimaan musikaaliin on kiinnitetty mm. Penélope Cruz, Sophia Loren ja ohjaaja Rob Marshall (Chicago). Käsikirjoitus on keskonen ja kuvaukset alkavat aikaisintaan ensi vuoden keväällä.

Lähteet: The Hollywood Reporter, Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< King Diamondin selkä... David Hasselhoff pal... >

Keskustelut (2 viestiä)

ics

21.11.2007 klo 23.03

Tarkoitus ei ole vinoilla mutta uutisesta löytyy pieni kirjoitusvirhe joka häiritsee hieman eli "Afkanistaniin". Maa taitaa kuitenkin olla Afghanistan.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

21.11.2007 klo 23.49

ics kirjoitti:
Tarkoitus ei ole vinoilla mutta uutisesta löytyy pieni kirjoitusvirhe joka häiritsee hieman eli "Afkanistaniin". Maa taitaa kuitenkin olla Afghanistan.


Ruoskaa saa aina antaa aiheesta... Kiitos, virhe korjattu.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova