Tuorein sisältö

Valtakunnallinen keikkapäivä jälleen ystävänpäivän kohokohtana

10.01.2013 klo 10.22 | Luettu: 1346 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta vietetään jo toista kertaa Suomen rock-klubien liiton perustamaa Valtakunnallista keikkapäivää.

Vuosittaisen juhlapäivän tarkoitus on haastaa suomalaiset käymään keikoilla ja osoittaa kuinka laadukkaita artisteja ja klubeja maassa on. Valtakunnallisena keikkapäivänä Suomen suurimmat rock-klubit kautta maan tarjoavat ilmaista ohjelmaa ystävänpäivän viettäjille koukuttamalla heitä "eka kerta on ilmainen" -periaatteella.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty keikkapäivä oli menestys – ympäri maan klubeilla ja keikkapaikoilla nähtiin kymmenittäin artisteja ilmaisilla keikoilla teinibändeistä kotimaisen musiikin kestomenestyjiin. Pääsymaksuttomat keikat vetivät tapahtumapaikoille tuhansia ihmisiä.

- Halutaan koukuttaa keikoille uutta jengiä, jotka ei roiku normaalisti elävän musiikin klubeilla. Siitä hyötyy bändit, klubit, yleisö ja kaikki. Nyt kun ollaan treenattu kerta, niin tänä vuonna räjäytetään Suomi ilmaan ystävänpäivänä! Tällä hommalla halutaan näyttää negatiiviselle nillitykselle pyllyä ja persettä, Rock-klubien liiton ja Nosturin Eeka Mäkynen toteaa.

Valtakunnallisen keikkapäivän virallinen ohjelmisto löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta.

Ohjelmaa päivittyy parhaillaan ja se on kokonaisuudessaan valmis 1.2. mennessä. Keikkapäivää vietetään ainakin Helsingin, Seinäjoen, Vaasan, Tampereen, Oulun, Joensuun, Hämeenlinnan, Jyväskylän, Turun ja Rauman rock-klubeilla (kaikki päivän tapahtumat ovat ilmaisia).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< David Bowien tuleva ... Def Leppard haukkuu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova