Tuorein sisältö

Lapinlahden Lintujen jäähyväiset kohta käsillä

22.01.2013 klo 10.54 | Luettu: 1839 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jäähyväiskiertueensa maaliskuussa käynnistävä Lapinlahden Linnut tekee näyttävän paluun televisioon ja radioon. Lintujen ikimuistoisimpia sketsiohjelmia esitetään YLE Teemalla maaliskuussa. Lisäksi Radio City lähettää tammi-helmikuussa historiallisen Radio Top One -ohjelman jaksot ja ryhmän muita sketsejä kanavallaan.

YLE Teema juhlistaa Lapinlahden lintuja tiistai-iltana 12. maaliskuuta näyttämällä putkeen kaksi jaksoa legendaarisesta Seitsemän kuolemansyntiä –sarjasta. Paketti uusitaan samalla kanavalla perjantaina 15. maaliskuuta. Radio Cityssä puolestaan kuullaan 16.2. saakka lauantai-aamuisin kahden tunnin mittainen Radio Top One –uusinta. Kyseinen Lapinlahden Lintujen ohjelmasarja alkoi aikanaan Radio Cityllä 1. toukokuuta 1985. Kanava oli aloittanut toimintansa vain päivää aiemmin.

Lapinlahden Lintujen jäähyväiskiertue alkaa 7.3. Hämeenlinnasta ja päättyy 17.3. Lahteen. Muut "No niin, viimeisetkin!" –kiertueen esiintymispaikat ovat Pori, Turku, Helsinki, Jyväskylä ja Savonlinna. Kiertueen suuren suosion vuoksi ohjelmistoon on lisätty Helsingin Savoy-teatteriin ylimääräinen esitys iltapäivälle 10. maaliskuuta. Liput maksavat 32 euroa, ja ne ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

Helmi-maaliskuussa on luvassa myös erillisiä Lapinlahden Lintujen uusinta- ja kokoelmajulkaisuja, joista tiedotetaan lähiaikoina erikseen.

Lapinlahden linnuissa esiintyvät Timo Eränkö, Matti Jaaranen, Mikko Kivinen, Hannu Lemola, Tapio Liinoja, Jussi Liski, Veli-Pekka Oinonen ja Markku Toikka.

No niin, viimeisetkin! –jäähyväiskiertueen aikataulu:

to 07.03. Hämeenlinna, Verkatehdas klo 19.
pe 08.03. Pori, Promenadikeskus klo 19.
la 09.03. Turku, Konserttitalo klo 19.
su 10.03. Helsinki, Savoy-teatteri klo 15 ja klo 19.
to 14.03. Jyväskylä, Paviljonki klo 19.
(pe 15.03. Joensuu, Carelia-Sali peruttu aikataulumuutosten vuoksi))
la 16.03. Savonlinna, Savonlinnasali klo 19.
su 17.03. Lahti, Sibeliustalo klo 19.


































V2.fi | J.A. Kaunisto
< Flow julkisti nimiä,... Osama bin Ladenin no... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova