Tuorein sisältö

Parisin päästä luvattu palkkio

07.06.2007 klo 11.30 | Luettu: 2711 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Miljoonaperijä Paris Hiltonin päästä on luvattu jopa 500000 dollarin palkkio. USA:n lehdistö on valmis maksamaan ainakin kyseisen summan Parisin vankilakuvista. Ensimmäinen kuva on arvokkain ja kaikki haluaisivat olla jonon kärjessä.

Vanki numero 9818783 on vankilan työntekijöille houkutteleva valokuvauskohde. Tosin innostusta laimentaa vankilan johdon kuvauskielto ja uhkaus, kuvaamisesta kiinnijääneille henkilökunnan jäsenille on luvassa armotta potkut.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lisää örkkejä, peikk... Madonna oli soitetui... >

Keskustelut (2 viestiä)

bloblo

Rekisteröitynyt 11.04.2007

07.06.2007 klo 17.21

500 000 dollarin palkkion jälkeen ei kyllä pahemmin tarvitsisi töitä tehdä. Vaikeampi temppu voikin olla kuljettaa se kamera vankilaan, varmasti vartijatkin tarkastetaan kun he tulevat.
lainaa
X-tina

09.06.2007 klo 23.25

En toisaalta käsitä ketä kiinnostaa kun tämäkin bimbo hurlumhei onkin yhtäkkiä häkkilintu. Paris Hilton.. niin, mitä tuo nimi kätkeekään sisäänsä? Paris on ensinnäkin niin sanottu "seurapiirineito", jonka "seurapiiriys" kiteytyy armottomaan juopotteluun ja yhden illan juttuihin. Vaihtaa poikaystävää kuin pikkuhousuja.. aika säälittävää huomionhakua. Ja sitten tämä pelle-Hermannitar tungetaan halpaan kauhurainaan, jota ei varmaan kukaan ole tullut nähneeksi - ne jotka ovat tulleet, ovat tehneet sen vahingossa tai silkasta sairaasta mielenkiinnosta.
Paris yrittää näytellä, laulaa ja olla muodikas.. todellisuus on kuitenkin hömppää karumpi. Pakkelikuoren alla elää toistaitoinen siipeilijä, joka haluaa huomiota vain koska nyt sattuu pian pokaamaan luxus-hotelliketjun ja sen mukana hyperomaisuuden. Leffoissa ja ääniraidoilla ääni ja naama on muokattu miksereillä ja ihoa vaalennetaan, olkapäitä lasketaan, poskia silotetaan, huulia täydennetään... seurauksena varsin epäaito pumpattava barbara.
Voi Paris-rukkaa.. nyt sitten kutsuu vankila. "Seurapiirihai" veti hieman limpparia väkevämpää, hyppäsi hoppaansa ja kaasutteli poliisin tutkaan - kortti kuivumaan. Sitten taas ajellaan, ilman korttia tosin - kyllä nyt neiti Hilton itkee kun joutuu koppiin jäähylle.
Mutta ketä kiinnostaa kuva tästä pahanilmanlinnusta kaltereiden takana? Onko se tosiaan puolen miljoonan arvoinen..? Ei, ei ja EI!
Jos kuulisit minua, Paris-kulta, neuvoisin Sinua näin: kasva aikuiseksi siellä vankilassa, opettele olemaan ihminen. Lakkaa esiintymästä ja tuomasta esiin epäaitoa ja säälittävää peitepersoonaasi, tule takaisin uutena ja luonnonraikkaana neitona, joka on yhden miehen nainen matkalla kohti perhettä ja unelmia. Lopeta juopottelu ja maineesi lokaaminen, lakkaa riitelemästä narttumaisten ystäviesi kanssa ja anna esimerkkiä nuorille faneillesi - ole esikuva, älä epäjumala. Älä ole susi Hiltonin vaatteissa, ole se kaunis ja suloinen, herkkä pikkutyttö, joka sisälläsi asuu. Sinua rakastetaan sellaisena.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova