Tuorein sisältö

Alicia Keys hallitsee myyntilistoja

22.11.2007 klo 11.11 | Luettu: 1740 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Alicia Keys on tehnyt USA:n listoilla varsinaisen salamarynnäkön. Tähden uusi albumi As I Am nousi suoraan Amerikan albumilistan ykköseksi. Levy myi ensimmäisellä viikolla lähes 750 000 kappaletta ja on Alicialle jo neljäs perättäinen USA:n albumilistan ykköstila. Levymyynti on suurin naisartistin saavuttama myynti sitten vuoden 2004, jolloin Norah Jonesin levyä myytiin lähes miljoona kappaletta.

Samaan aikaan Billboardin radiolistan ykkösenä komeilee jo viidettä perättäistä viikkoa levyn ensisingle No One, joka on ollut pitkään USA:n radioiden soitetuimpia kappaleita.

As I Am –levyn myynti rikkoo ennätyksiä myös USA:n iTunesissa. Levy on iTunesin historian ladatuin naisartistin albumi ja levyä myytiin viikossa yli 60 000 kappaletta. As I Am on iTunesin ladatuin albumi myös mm. Saksassa, Itävallassa, Kanadassa, Hollannissa, Italiassa, Portugalissa, Espanjassa, Ruotsissa ja Sveitsissä.

Muualla maailmassa levy on sijoittunut useissa maissa listan top 10:n parhaan joukkoon, mm. Sveitsi 1, Hollanti 2, Italia 3, Ranska 5, Uusi-Seelanti 5, Saksa 6, Portugal 7, Itävalta 9, Australia 15. Englannin listasija selviää ensi viikon alussa, mutta odotukset listaykköselle ovat korkeat.

Alicia Keys lähtee uuden levynsä myötä kiertueelle ja hänet nähdään myös Euroopassa helmi-maaliskuussa. Suomessa supertähteä ei tällä kertaa nähdä, mutta lähin konsertti on 8. maaliskuuta Tukholmassa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nightwish ja Erämaan... Tavastialla juhlitaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova