Tuorein sisältö

Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme saa jatkoa piakkoin

25.01.2013 klo 18.58 | Luettu: 2721 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuvan Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme jatko-osa aloittaa kuvaukset toukokuussa. Alkuperäinen ohjaaja Ang Lee ei ole mukana, vaan ohjaajan pestistä neuvottelee Ronny Yu (Fearless, Freddy vs Jason).

Oscar-palkittu Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme perustui Wang Dulun viisiosaisen kirjasarjan neljänteen osaan. Jatko-osa perustuu viidenteen osaan "Rautaritari, hopeavaasi". Jatko-osassa nähdään muutamia edellisen elokuvan hahmoista, mutta ei ole vielä tiedossa, palaavatko näyttelijät rooleihinsa. Michelle Yeohin alunperin näyttelemä Yu Shu Lien on keskeinen hahmo.

Käsikirjoituksen on laatinut John Fusco (Hidalgo, The Forbidden Kingdom). Keikka on Fuscolle mieluinen, sillä hän on koko ikänsä intoillut tarinan edustamasta kiinalaisesta tyylilajista wuxiasta, jossa kamppailulajit ja hengellisyys kohtaavat. Fusco lupailee mystisiä tunnelmia, rikasta tarinaa ja uskollisuutta alkuperäisille tarinoille.

On mahdollista, että taistelukoreografioista vastannut Yuen Wo Ping palaa töihin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kullalla verhoiltu r... Maistiainen Die Hard... >

Keskustelut (1 viestiä)

GanymeDes

Rekisteröitynyt 23.04.2007

26.01.2013 klo 09.06

Ärtsyä! Fearless on ehkä jopa kaikkien aikojen suosikki wushu -leffani -- peittoaa ainakin Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärmeen, vaikkei sekään huono ollut.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova