Tuorein sisältö

Brad Pitt jätti jännärin, studio raivoissaan

23.11.2007 klo 03.11 | Luettu: 1789 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Brad Pitt on lähtenyt kävelemään elokuvasta State of Play. Kuvausten piti alkaa jo viime viikolla, minkä Pittin ja ohjaaja Kevin Macdonaldin käymät palaverit estivät. Studio ei ole lainkaan tyytyväinen, vaan saattaa jopa vaatia Pittiltä korvauksia lakituvassa, elleivät he löydä Pittille korvaajaa ennen, kuin muutkin nimekkäät näyttelijät hylkäävät projektin. Elokuvaan on kiinnitetty Edward Norton, Helen Mirren, Rachel McAdams, Robin Wright Penn ja Jason Bateman.

Pitt kiistää, että hän olisi rikkonut sopimusta, sillä hän ei ole koskaan hyväksynyt lopullista käsikirjoitusta. Pitt on mieltynyt Matthew Michael Carnahanin visioimaan versioon brittiläisestä tv-sarjasta, muttei hyväksy studion toisilla kirjoittajilla teettämiä muutoksia. Pitt olisi tahtonut odottaa kirjoittajien lakon päättymistä ja uutta versiota, mutta studio tahtoo kuvata leffan nykyisen paperinivaskan mukaan.

Pittin oli määrä näytellä entistä poliitikkoa, nykyistä journalistia, joka sotkeutuu murhatutkimuksiin, jotka johtavat hänen entisen puoluetoverinsa kynnykselle.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tavastialla juhlitaa... Beyonce kantrin paul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova