Tuorein sisältö

Poikabändin huumekommentit kuohuttavat

24.11.2007 klo 13.40 | Luettu: 9360 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Take That-yhtyeen Howard Donaldin kannabiskommentit ovat herättäneet pientä kohua. Miehen mukaan pilven polttaminen on turvallisempaa kuin alkoholin käyttö. Poptähden mukaan maailma olisi myös parempi paikka elää, jos kaikki olisivat pienessä pilvessä.

- Kannabiksen käyttö pitäisi olla laillista. Jos ihmiset vetäisivät pilveä ryyppäämisen sijaan, maailmassa olisi vähemmän riitaa, väkivaltaa ja ongelmia.

Donald on aikaisemmin myöntänyt käyttäneensä ekstaasia.

- Me olemme bändissä, kuka ei niin tekisi!

Miehen Take That-bändikamu Gary Barlow on aikaisemmin myöntänyt säännöllisen kannabiksen käytön.


Lähde Gigwise.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stop the press: Batm... Idols-menestyjä luot... >

Keskustelut (10 viestiä)

MattiMielonen

24.11.2007 klo 14.01

Kyllä läpeensä tyhmää aivotonta porukkaa tuon Take That yhtyeen jäsenet.
lainaa
laalaa

24.11.2007 klo 14.28

Huuteleeko se Matti taas kännissä..?

Ihan totta puhuu, kyllä kaikkien ihmisten pitäisi jo tässä vaiheessa ymmrtää se, että maailma pyörisi huomattavan paljon paremmin jos kaikille annettaisiin aamulla annos rauhoittavaa. Kiukkuisemmat kaverit saisivat annoksensa tuplana ja uudestaan puolilta päivin, luulisi ongelmien määrän laskevan suhteessa annosten kokoon. Isompi annos = pienempi määrä ongelmia. Vaihtoehtoisesti piikitetään porukka tuottavuuden nimissä täyteen piristeitä. Toki odotettava elinikä laskee suhteessa annoksen kokoon, mutta eihän yhteiskunnan tarvitse sellaisesta huolehtia. Toimisi erinomaisena ekonomisena piristysruiskeena esim. afrikassa ja aasiassa, jossa liikakansoittuminen on jo resurssien puolesta pikkuinen ongelma. Toisaalta, kun katsoo menoa aasiassa, sitä voi vaan miettiä josko ne jo vesijohtovettä jollakin jatkavat - tuottavuus on huipussa ja kiina käytännössä jo omistaa amerikan kansan.
lainaa
Kuohuttaa

24.11.2007 klo 14.41

MItä kouhutusta tuossa muka on? Asiaahan poika puhuu. Aika harva ryhtyy snägärillä riitaa haastamaan saatika tappelemaan pössyissä.
lainaa
Jouni

24.11.2007 klo 15.00

Vaikka kannabis tulisikin ehdottomasti laillistaa, ei todellakaan olisi hyväksi kaikkien sitä nauttia. Teini-idolien tulisi käyttää järkeä lausunnoissaan. Kohderyhmänä yhtyeellä ovat kumminkin 10-15v tytöt.
lainaa
zero

24.11.2007 klo 15.01

Kyllä varmaan maailma pyörisi, ainakin niiden ihmisten silmissä jotka saisivat paniikkireaktioita pössytellessään, ja mielenterveysongelmille alttiit jotka muutenkin pyörivät rajatilassa paukahtaisivat psykoosiin.
Siinä sitä turvaa olisikin kerrakseen. Se mikä käy yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle.
Sairauden hoito ja kivun lievitys on tietysti eri asia.
lainaa
minäkö

24.11.2007 klo 15.06

MattiMielonen kirjoitti:
Kyllä läpeensä tyhmää aivotonta porukkaa tuon Take That yhtyeen jäsenet.


Missäköhän tynnyrissä olet Matti raukka elänyt jos et ole huomannu tuon olevan jo melko yleistä kansanhuvia suomessakin, saatikka jenkeissä. Huomattavasti aivottomampaa on se viinan juonti. Se tekee ihmisistä retardeja.
lainaa
Teppo50

24.11.2007 klo 15.16

asiaa pojat puhuvat kyllä.
lainaa
Oikeinlukija

24.11.2007 klo 15.16

"- Kannabiksen käyttö pitäisi olla laillista. Jos ihmiset vetäisivät pilveä ryyppäämisen sijaan, maailmassa olisi vähemmän riitaa, väkivaltaa ja ongelmia"

Miten tästä lauseesta voidaan ymmärtää, että "Poptähden mukaan maailma olisi myös parempi paikka elää, jos kaikki olisivat pienessä pilvessä."

Huonoa journalismia, sen huomaa siitä että toisen suuhun laitetaan sanoja. Howard ei siis sanonut, että "kaikkien" pitäisi olla pilvessä vaan että jos alkoholin sijaan käytettäisiin kannabista, olisi maailma parempi paikka. Olen samaa mieltä.
lainaa
abc

24.11.2007 klo 16.00

Jep.. p*skaa journalismia. Mutta kun aiheena huumeet, ei muuta voi odottaakaan.

Tässä vähän enemmän näitä asioita ajattelevan ihmisen juttua: http://youtube.com/watch?v=nq6N4kQK-KA
lainaa
Solide

Rekisteröitynyt 10.04.2007

26.11.2007 klo 08.17

En itse sanoisi että on juurikaan turvallisempaa mutta sen sanon että on tekopyhää kauhistella ja haukkua pilvenpolttoa jonka jälkeen juoksee joka helkutin viikonloppu kaupungilla kännispäissään ja läträä viinalla.

Huomioikaa että jälkimmäinen "pahe" on Suomalaisessa kulttuurissa ihan päivänselvä ja muutenkin täysin kauhistelematon asia. Mutta kuitenkin moni ihminen on ja tulee pilaamaan elämänsä täysin moisella meiningillä, itsekin tunnen pari vanhaa kaveria jotka ovat pahasti alkoholin koukkuun langenneet ja he ovat tosiaan vasta 20:n paremmalla puolella. Sen sijaan jos joku näkee tai edes kuulee jonkun polttavan pilveä (joka taas on esim. Jenkeissä kohtuu yleistä nuorison keskuudessa ainakin jos verrataan suomeen) niin sitä pidetään heti ihan maailmanloppuna.

PS: Ei itse en ole koskaan kokeillut pilveä enkä aio, olen kyllä käynyt baareissa ja juonut mutta on sekin jäänyt aika vähiin...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova