Tuorein sisältö

Ohjaaja puhuu uudesta X-Menistä: iso, tuore, eheyttävä

16.02.2013 klo 18.00 | Luettu: 2128 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Bryan Singer on turissut elokuvastaan X-Men: Days of Future Past, jossa vanha X-Men-trilogia yhdistyy esiosaan X-Men: First Class aikamatkustusteeman avulla.

Singerin mukaan elokuva on eeppinen: hänen uransa isoin tähän mennessä. Laajan näyttelijäkaartin haalimisessa auttoi se, että monet näyttelijät ovat aidosti innoissaan, uskoo Singer.

Elokuva pyrkii kunnioittamaan arvostetun sarjakuvatarinan Days of Future Past henkeä, mutta kyseessä ei ole suora käännös.

Osa elokuvasta sijoittuu 70-luvulle. Yksi hahmoista on Richard Nixon. Mukana on myös korkealentoisempaa sci-fiä kuin sarjassa aiemmin ja muita uusia elementtejä. Singerin mukaan elokuva ei ole niinkään jatko-osa, kuin oma uusi juttunsa.

Kun toimittaja kysyy, onko elokuva "uusi alku", Singer vastaa hymyillen: "Pääsen korjaamaan muutamia asioita". Singer todennäköisesti viittaa siihen, että sarjan jatkumo on muuttunut erittäin ristiriitaiseksi sen jälkeen, kun hän jätti vetovastuun (hän ohjasi osat X-Men ja X2).

Tehosteet tulevat olemaan parempia. Singer vihjaa, että hän pitää liikkeiden kaappauksen avulla luoduista hahmoista. Singer aikoo käyttää 3D-kameroita, mutta siltä huhulta hän katkaisee siivet, että hän suunnittelisi HFR 3D -elokuvaa (Hobitti - odottamaton matka oli sellainen).

Singer kertoi aiemmin tällä viikolla, että lukuisten tuttujen näyttelijöiden ohella elokuvassa nähdään Game of Thrones -tähti Peter Dinklage. Netin luotettavimpien sivustojen sisäpiirilähteet lisäävät tähän, että Dinklage on elokuvan tärkein roisto.

Lähteet: Collider, Hitfix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sarah Michelle Gella... Paskaa Amerikasta: U... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova