Tuorein sisältö

Van Halen kriisissä, Diamond Dave nokittaa Eddie Van Halenin suuntaan

18.02.2013 klo 08.45 | Luettu: 1630 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Van Halen soittaa Stone Music Festivalilla Australiassa, festari rokataan 20-21.4.2013.

Tämän lisäksi Van Halenilta on tiedossa vain muutama kesäkuinen Japanin keikka...missä viipyy kiertue? Orkesterin Pohjois-Amerikan kierros päättyi Eddie Van Halenin sairaalakomennukseen (paksusuolen tulehdus).

Rolling Stonen tuoreessa haastattelussa bändin nokkamies David Lee Rothin kommentit eivät olleet kovinkaan sovittelevia...Diamond-Dave haluaisi alkuperäisen basistin Michael Anthonyn takaisin bändiin (nykyään basistin tontilla vaikuttaa Eddie Van Halenin poika Wolfgang). Samalla Roth toteaa, ettei ole saanut Eddien kanssa aikaiseksi uutta biisiä viimeiseen 20 vuoteen...

- Olen odottanut mielenkiinnolla minun ja Eddien viisunkirjoitussessioita mutta se on vielä edessä. Lähes kaikki tuoreimman levyn (A Different Kind Of Truth) materiaali oli kirjoitettu ja demottu jo vuosikymmeniä sitten. En tiedä, mitä Eddie suunnittelee seuraaavaksi. Ilmeisesti hän aikoo kirjoittaa uutta materiaalia poikansa kanssa enkä ole lainkaan varma lopputuloksesta. Totuus on kuitenkin etten ole 20 vuoteen tehnyt biisejä Eddien kanssa.

Basistikysymys tuntuu olevan myös kuuma peruna Van Halenin tyyppien välillä.

- Emme ole pahemmin päässeet puhumaan asiasta ja se on valitettavaa. Eddiellä on oma visionsa asiasta.

- Vokaalit ovat suurena osana menestyksessä, kuten rytmiosasto ja kitarasoolot...ja meillä on (oli) hieno tenoriääni bändissä, siis Michael Anthony. Omassa pienessä lokerossaan tuo ääni on tunnistettava kuin Earth, Wind & Fire ja Beach Boys -yhtyeiden vokaalisuoritusten korkeat äänet.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Italian ja Latvian v... Tuomas Holopaisen An... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


479


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova